اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 75455
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 30 اکتبر 2024 - 13:41 | 16 بازدید | ارسال توسط :

۳۰ میلیارد ریال از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های اقتصادی با پیگیری دادستانی بندر امام خمینی (ره) به بیت‌المال پرداخت شد

دادستان عمومی و انقلاب بندر امام خمینی (ره) خوزستان گفت: برای الزام شرکت‌های اقتصادی مستقر در منطقه در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به بیت‌المال، مقادیری تجهیزات اداری به آموزش و پرورش استان اهدا شد که ارزش ریالی آن ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است. خبرگزاری میزان – محمدرضا جعفری‌اصل گفت:برای الزام شرکت‌های اقتصادی […]

۳۰ میلیارد ریال از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های اقتصادی با پیگیری دادستانی بندر امام خمینی (ره) به بیت‌المال پرداخت شد

دادستان عمومی و انقلاب بندر امام خمینی (ره) خوزستان گفت: برای الزام شرکت‌های اقتصادی مستقر در منطقه در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به بیت‌المال، مقادیری تجهیزات اداری به آموزش و پرورش استان اهدا شد که ارزش ریالی آن ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

خبرگزاری میزان – محمدرضا جعفری‌اصل گفت:برای الزام شرکت‌های اقتصادی مستقر در منطقه در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به بیت‌المال، سه دستگاه خودروی صفر در اختیار مراجع نظامی و انتظامی قرار گرفت و مقادیری تجهیزات اداری نیز به آموزش و پرورش استان اهدا شد که ارزش ریالی آن ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است. 

جعفری‌اصل گفت: واحد‌های تولیدی و صنعتی باید طبق برنامه بودجه کشور، ضمن رعایت استاندارد‌های لازم در تولید و رعایت اصول زیست محیطی، از باب مسئولیت اجتماعی به مردم منطقه نیز توجه و بر اساس نیاز‌های موجود خدمت‌رسانی کنند. 

وی ادامه داد: در همین راستا و با پیگیری این دادسرا از بابا نظارت بر حقوق عامه، با اهدای مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان از سوی شرکت غله زرین و چند شرکت دیگر مستقر در مجتمع بندری بندر امام خمینی (ره)، ۹ دستگاه کولرگازی پنجره‌ای، پنج دستگاه آب سرد کن، پنج دستگاه رایانه، چهار دستگاه چاپگر و ۱۷۰بسته کامل نوشت افزار، کوله پشتی، کفش و البسه در اختیار آموزش و پرورش این شهرستان قرار گرفت تا برای مناطق محروم و دانش آموزان نیازمند به مصرف برساند.

دادستان عمومی و انقلاب بندر امام خمینی (ره) افزود: همچنین از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های مستقر در مجتمع بندری، سه دستگاه خودروی صفر در اختیار مراجع نظامی و انتظامی قرار گرفت.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هفت + شش =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.