اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 140197
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 26 فوریه 2025 - 1:36 | 26 بازدید | ارسال توسط :

۲ کشته و ۹ مصدوم در سانحه رانندگی جاده صالح آباد به مشهد

مشهد- مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: تصادف ۲ خودرو پژو ۴۰۵ در جاده صالح آباد به مشهد ۲ کشته و ۹ مصدوم برجای گذاشت.

۲ کشته و ۹ مصدوم در سانحه رانندگی جاده صالح آباد به مشهد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لطفی اظهار کرد: تصادف ۲ خودرو پژو ۴۰۵ در جاده صالح آباد به مشهد امروز سه شنبه ۲ کشته و ۹ مصدوم برجای گذاشت.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام افزود: حوالی ساعت ۱۷ امروز تصادف ۲ خودرو پژو ۴۰۵ در جاده صالح آباد- مشهد بعد از روستای «نعتو» به مرکز ارتباطات و هدایت راهبری اورژانس تربت جام اعلام شد که پس از سطح بندی مصدومان، سه دستگاه آمبولانس از ایستگاه‌های صالح آباد، «نعتو» و «مزداوند» به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در لحظه حادثه یک نفر جان خود را از دست داده بود و ۱۰ مصدوم دیگر برای ادامه درمان به بیمارستان شهدای صالح آباد منتقل شدند که متأسفانه یک نفر بر اثر شدت جراحات قبل از رسیدن به بیمارستان فوت کرد و تعداد فوتی‌های این حادثه مرگبار به ۲ نفر افزایش یافت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هشت − چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.