اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 81021
  پرینت خانه » تجارت، بازرگانی و خدمات تاریخ انتشار : 14 نوامبر 2024 - 11:14 | 17 بازدید | ارسال توسط :

۲ میلیارد دلار صادرات به افغانستان داریم

تبریز- رئیس اتاق بازرگانی بیرجند گفت: حدود ۲ میلیارد دلار صادرات به افغانستان داریم.

۲ میلیارد دلار صادرات به افغانستان داریم

به گزارش خبرنگار بازار، علیرضا خامه‌زر، رئیس اتاق بازرگانی بیرجند در جمع روسای اتاق بازرگانی ایران در تبریز با بیان این‌که حدود ۲ میلیارد دلار صادرات به افغانستان داریم، گفت: با ارز ۷۰ هزار تومانی امکان رقابت در دنیا را نداریم.

وی ادامه داد: پیشنهاد اتاق تبریز برای راه‌اندازی مراکز تجاری در آفریقا باید تقویت شود و نقش رایزنان بازرگانی در این خصوص بسیار مهم است و باید هزینه‌های آن‌ها را تامین کنیم.

مسعود بنابیان، نائب‌رئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: در صدور کارت‌های بازرگانی باید شرایطی به وجود بیاید که سدی در راه پیشرفت جوانان و ورود آن‌ها به عرصه تجارت ایجاد نشود.

رضا جعفری، عضو هیئت رئیسه اتاق تبریز اظهار کرد: بخش خصوصی در گفتمان با حاکمیت دچار انحراف عامدانه است و همیشه فقط از دولت صحبت می‌کنیم در حالی که باید با سایر ارکان حاکمیت نیز وارد صحبت شویم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یک × دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.