اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 161756
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 05 آوریل 2025 - 13:20 | 19 بازدید | ارسال توسط :

۲ حفار غیر مجاز در سوادکوه دستگیر شدند

سوادکوه -فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از دستگیری دو حفار غیر مجاز در شهرستان سوادکوه، خبر داد.

۲ حفار غیر مجاز در سوادکوه دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد رضا کردان گفت: بنا بر گزارش پایگاه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی شهرستان سوادکوه، طی خبر واصله از میراث‌بانان افتخاری مبنی بر تردد و حضور مشکوک یک دستگاه خودرو به همراه یک سرنشین در منطقه، که قصد انجام حفاری غیر مجاز را دارند، بلافاصله در دستور کار این یگان قرار گرفت که در این عملیات توانستند آنها را دستگیر و دو دستگاه فلزیاب کشف و ضبط کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: در این رابطه ۲ حفارغیرمجاز دستگیر و پرونده به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح انتظامی و قضائی شد.

کردان تصریح کرد: اگر استفاده از دستگاه فلزیاب به‌منظور کشف آثار و اموال تاریخی باشد، برخورد قانونی به عمل خواهد آمد و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد، در این راستا از تمامی مردم استان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه موردی در این خصوص مراتب را با ستاد خبری یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با شماره تماس ۰۱۱۳۳۳۹۱۰۰۷ و یا از طریق سامانه ۰۹۶۶۲ به صورت شبانه روزی در میان بگذارند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پانزده + پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.