امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴
- مهدی مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم
- چرا مدیران باید داستان پلیسی بخوانند
- چند اشتباه در خانهتکانی؛ از اصرار به پاک کردن کامل پنجرهها تا آویختن فرش و موکت از بالکن و پشتبام
- فیلم/ جهانگیر: متهمان سرقت مسلحانه منازل به اعدام محکوم شدند
- ورود السیسی به دوحه و استقبال شیخ تمیم از رئیس جمهور مصر
- نهاد داوری در کاهش حجم ورودی پروندهها به محاکم قضایی نقشی تعیین کننده دارد
- سفیر یمن در ایران: راه سید مقاومت ادامه خواهد داشت
- ثبتنام آزمون استخدامی ۷۵ نیروی پیمانی آتشنشانی سنندج آغاز شد
- دستور فوری ترامپ به ایلان ماسک درباره پنتاگون
۲۸ عنوان پیامک پیشگیرانه در سال جاری ارسال شد
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: در راستای ارتقاء آگاهیهای عمومی و حقوقی شهروندان استان، در سال جاری ۲۸ عنوان پیامک پیشگیرانه تهیه و برای ۳۶۰ هزار نفر از شهروندان استان ارسال شد. خبرگزاری میزان – بهادر اسدی اظهار کرد: عدم آگاهی در بسیاری از زمینه ها از جمله […]

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: در راستای ارتقاء آگاهیهای عمومی و حقوقی شهروندان استان، در سال جاری ۲۸ عنوان پیامک پیشگیرانه تهیه و برای ۳۶۰ هزار نفر از شهروندان استان ارسال شد.
خبرگزاری میزان – بهادر اسدی اظهار کرد: عدم آگاهی در بسیاری از زمینه ها از جمله مسائل حقوقی، در بسیاری موارد موجب بزه دیدگی برخی افراد و یا تشکیل پرونده های قضایی میشود لذا بهرهگیری از ظرفیت رسانههای مختلف در ارتقای دانش حقوقی و عمومی جامعه با هدف کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی ضروری است.
اسدی با اشاره به اینکه آمار جهانی نشان میدهد که بیش از ۹۵ درصد پیامکها توسط دریافتکنندگان باز میشوند، افزود: با توجه به هزینه و تعرفه ی مناسب، امکان اطلاعرسانی به جامعه مخاطب گسترده و نامحدود، سرعت بالا در اطلاعرسانی، دسترسی ساده و سریع و استفاده روز افزون مردم از تلفن همراه، با احتمال بالایی پیام ما توسط جامعه مخاطب دریافت و خوانده خواهد شد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: در راستای ارتقاء آگاهیهای عمومی و حقوقی شهروندان استان، در سال جاری ۲۸ عنوان پیامک پیشگیرانه تهیه و برای ۳۶۰ هزار نفر از شهروندان استان ارسال شد.
وی تصریح کرد: در ارسال این پیامکها نه عملکرد ذکر میشود و نه پیامک تبلیغاتی است بلکه صرفا نیازمندیهای حقوقی و عمومی شهروندان را در ارسال پیامکها به آنها اطلاعرسانی میکنیم.
اسدی در پایان تاکید کرد: افزایش آگاهیهای عمومی به ویژه افزایش سواد (اطلاعات) حقوقی مردم به کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی منجر میشود و نتیجه آن کاهش ورودی پروندهها به محاکمه قضایی است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.