اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 157253
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 26 مارس 2025 - 20:13 | 12 بازدید | ارسال توسط :

۲۳ مورد تذکر به دفاتر و مراکز گردشگری لرستان داده شد

خرم‌آباد- در جریان بازرسی و نظارت اداره کل میراث فرهنگی استان لرستان ۲۳ مورد تذکر به دفاتر و مراکز گردشگری متخلف داده شد.

۲۳ مورد تذکر به دفاتر و مراکز گردشگری لرستان داده شد

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن پور مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان روز چهارشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها به تشریح جزئیات نظارت بر روند ارائه خدمات به مسافران نوروزی و گردشگران پرداخت و گفت: از ۲۳ اسفندماه تا پایان روز پنجم فروردین ۳۷۵ مورد نظارت و بازرسی در سطح استان انجام شده است.

وی ادامه داد: نظارت‌های صورت گرفته در نهایت منجر به ۲۳ مورد تشویق و ۲۳ مورد تذکر به دفاتر و مراکز گردشگری و خدماتی استان شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان یادآور شد: از مجموع بازدیدهای به عمل آمده ۱۵۳ مورد مربوط به مراکز پذیرایی بوده است.

حسن پور ادامه داد: همچنین ۶۵ مورد بازرسی و نظارت مربوط به دفاتر خدمات مسافرتی و ۱۵۷ مورد مربوط به اماکن اقامتی بوده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.