۲۳ درصد پرونده‌های طلاق توافقی در کردستان به سازش منجر شد - حمایت آنلاین

۲۳ درصد پرونده‌های طلاق توافقی در کردستان به سازش منجر شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 66506
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 08 اکتبر 2024 - 12:48 | 26 بازدید | ارسال توسط :

۲۳ درصد پرونده‌های طلاق توافقی در کردستان به سازش منجر شد

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق توافقی ارجاع شده به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ منجر به سازش بین زوجین شده است. خبرگزاری میزان– بهادر اسدی گفت: با استفاده از ظرفیت سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) […]

۲۳ درصد پرونده‌های طلاق توافقی در کردستان به سازش منجر شد

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق توافقی ارجاع شده به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ منجر به سازش بین زوجین شده است.

خبرگزاری میزان– بهادر اسدی گفت: با استفاده از ظرفیت سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) و ارجاع پرونده‌های طلاق توافقی به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان از طریق این سامانه، مطابق آمار اخذ شده از مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، تعداد هزار و ۷۳۵ پرونده طلاق توافقی در ۶ ماهه نخست سال جاری به این مراکز ارجاع شد که از این تعداد، ۴۰۰ پرونده منجر به صلح و سازش بین زوجین شده است.  

وی با اشاره به اینکه یکی از مزیت‌های سامانه مسیر نظارت‌پذیر بودن این سامانه نسبت به عملکرد مشاوران خانواده می‌باشد، افزود: سامانه مسیر بستری کاملاً الکترونیک است که به نحو مطلوبی می‌تواند امر مشاوره و ارتباط بین محاکم خانواده و مشاوران را تسهیل کند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلات اجتماعی کشور و همچنین استان کردستان مسئله طلاق و آسیب‌های خانواده است به طوری که افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی ازجمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد لذا مراکز مشاوره در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.  

اسدی در پایان اظهار کرد: ماهیت دعاوی خانواده با سایر پرونده‌ها متفاوت است و نیاز به رسیدگی‌های تخصصی با در نظر گرفتن مسائل روانشناختی و شناخت خانواده دارد تا به صلح و سازش و بازگشت به روابط سالم‌تر هدایت شود و در صورت عدم سازش، پیامد‌های منفی ناشی از جدایی کاهش یابد، لذا در تعدادی از این دعاوی، ارائه خدمات مشاوره خوب می‌تواند از بروز طلاق جلوگیری کند.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

7 + شانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.