اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 172036
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 21 آوریل 2025 - 19:23 | 20 بازدید | ارسال توسط :

۱.۵ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در ساری توزیع شد

ساری – مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: بیش از یک و نیم میلیون لیتر سوخت سهمیه‌ای کشاورزی در شهرستان خبر داد.

۱.۵ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در ساری توزیع شد

سید اسماعیل علوی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ابتدای سال جدید، یک میلیون و ۵۰۹ هزار و ۱۵۰ لیتر سوخت به ماشین‌آلات کشاورزی، ۱۲ هزار لیتر به صنایع تکمیلی، ۹ هزار لیتر به گلخانه‌ها و ۱۷ هزار و ۹۰۰ لیتر به پروژه‌های کشاورزی در شهرستان ساری اختصاص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری همچنین از آغاز توزیع سهمیه سوخت چاه‌های کشاورزی اراضی شالیزاری خبر داد و افزود: متقاضیان می‌توانند با پروانه بهره برداری چاه خود تا پایان خرداد ماه از این سهمیه استفاده کنند.

وی اعلام کرد که توزیع سهمیه سوخت چاه‌های باغات این شهرستان از خرداد ماه آغاز می‌شود.

این مسؤول ادامه داد: باغداران دارای پروانه بهره‌برداری چاه می‌توانند از ابتدای خرداد ماه با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی ساری، نسبت به دریافت سهمیه سوخت خود در موعد مقرر اقدام کنند.

علوی اظهار کرد: این اقدام با هدف حمایت از کشاورزان و تسهیل در انجام فعالیت‌های کشاورزی در شهرستان ساری انجام می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یازده + بیست =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.