اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 5 July , 2025
امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 129066
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 07 فوریه 2025 - 22:18 | 24 بازدید | ارسال توسط :

۱۸۳ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد

کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد که فردا ۱۸ اسیر محکوم به حبس ابد، ۵۴ اسیر دارای احکام سنگین و ۱۱۱ اسیر ساکن نوار غزه در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد خواهند شد.

۱۸۳ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دفتر اطلاع رسانی کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد فردا ۱۸۳ اسیر فلسطینی در مقابل ۳ اسیر صهیونیست آزاد خواهند شد.

در بیانیه این دفتر آمده است: پس از آنکه مقاومت اسامی سه اسیر صهیونیست را به رژیم اشغالگر تحویل داد، فردا شنبه ۱۸ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد و ۵۴ اسیر با احکام سنگین آزاد خواهند شد.

بر اساس این بیانیه، ۱۱۱ اسیر فلسطینی ساکن نوار غزه هم که پس از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر به اسارت درآمده اند، در میان آزاد شدگان خواهند بود.

این خبر در حالی است که سخنگوی گردان های قسام اعلام کرد که فردا شنبه سه اسیر صهیونیست دیگر در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد خواهند شد.

ابوعبیده در صفحه شخصی خود در فضای مجازی تأکید کرد: گردان های قسام تصیمیم گرفته است که در چارچوب توافق طوفان الاقصی برای مبادله اسرا، فردا شنبه هشتم فوریه ۲۰۲۵ سه اسیر صهیونیست دیگر را آزاد کند.

سخنگوی نظامی گردان های قسام اسامی این سه اسیر صهیونیست را به شرح زیر اعلام کرد:

۱. الیاهو داتسون یوسف شرابی

۲. اور ابراهیم لیشها لیوی

۳. اوهاد بن عامی.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو + هفت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.