امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
- دادگاه علنی برخط در دادگاه اسلامشهر برگزار میشود
- تبیین و تشریح الزامات تحققِ راهبردِ «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط رئیس عدلیه
- ۴ دستگاه آمبولانس از چرخه عملیات خارج شد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- تخم مرغ قهوهای بهتر است یا سفید؟
- درخواست مردم برای تغییر نام خود به «قاسم»
- ۱۴تن از اعضای گروه تروریستی الجولانی در طرطوس کشته شدند
- مسئله ناترازی محصولات معدنی قطعاً با توسعه اکتشافات قابل حل است
- دادگستری خراسان شمالی موانع پیش روی فعالیت یک مجتمع رفاهی و گردشگری را برداشت
- لفاظی گوترش درباره برنامه هستهای صلحآمیز ایران
۱۴۰۴، سال تصمیمهای بزرگ در مسکن؛ نجات بازار مسکن نزدیک است؟
به گزارش اکوایران، بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ همچنان با عدم قطعیت روبروست. اگرچه در سالهای اخیر قوانین و دستورالعملهایی برای بهبود این بخش تدوین شده، اما اجرایی نشدن آنها باعث شده که چشمانداز کوتاهمدت بازار چندان روشن نباشد. بررسیها نشان میدهد یکی از اقدامات کلیدی که میتواند به تحرک بازار کمک کند، واگذاری زمینهای […]

به گزارش اکوایران، بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ همچنان با عدم قطعیت روبروست. اگرچه در سالهای اخیر قوانین و دستورالعملهایی برای بهبود این بخش تدوین شده، اما اجرایی نشدن آنها باعث شده که چشمانداز کوتاهمدت بازار چندان روشن نباشد.
بررسیها نشان میدهد یکی از اقدامات کلیدی که میتواند به تحرک بازار کمک کند، واگذاری زمینهای دولتی است. بخش عمدهای از این زمینها، طبق برآوردها، در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار دارد و در صورت آزادسازی آنها، بخشی از نیاز بازار تأمین خواهد شد.
در این زمینه، مجید گودرزی، کارشناس مسکن، با اشاره به داراییهای دولتی گفت: «دولت چهاردهم اقداماتی را آغاز کرده که در صورت اجرا، امیدواریها افزایش مییابد؛ از جمله واگذاری زمینهایی که بیشتر آنها در اختیار دولت و سازمان ملی زمین و مسکن است.»
در حال حاضر وضعیت بازار به گونهای است که به گفته کارشناسان، مستاجران و سازندگان هر دو متضرر شدهاند. به باور آنها، دولت تاکنون نقش مؤثر خود در تنظیمگری بازار را ایفا نکرده و اگر این روند ادامه یابد، فشارهای اقتصادی نه تنها بر مصرفکنندگان و سازندگان، بلکه بر خود دولت نیز افزایش خواهد یافت.
کارشناسان همچنین هشدار میدهند که ظرفیت جهش مجدد قیمت در بازار مسکن وجود ندارد، چرا که افزایش قیمت باید همراه با تقاضا باشد؛ در غیر این صورت خطر رکود و حتی ورشکستگی فعالان این حوزه جدیتر میشود. پیشنهادهایی همچون استفاده از فناوریهای نوین و طراحی نرمافزارهای هوش مصنوعی برای تعیین قیمت واقعی، به عنوان راهکارهای جلوگیری از نوسانات بیضابطه بازار مطرح شدهاند.
در نهایت، به نظر میرسد باز شدن قفل بازار مسکن در سال پیشرو، به تصمیمات عملی و سیاستهای اجرایی دولت بستگی خواهد داشت.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.