اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 25 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 161054
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 03 آوریل 2025 - 19:39 | 11 بازدید | ارسال توسط :

یک میلیون و ۵۴۷ هزار گردشگر از جاذبه‌های استان مرکزی بازدید کردند

اراک- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: یک میلیون و ۵۴۷ هزار گردشگر از آغاز اجرای طرح نوروزی تاکنون از جاذبه‌های این استان بازدید کردند.

یک میلیون و ۵۴۷ هزار گردشگر از جاذبه‌های استان مرکزی بازدید کردند

محمود مرادی‌نراقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی استان از آغاز اجرای طرح نوروزی، برنامه‌های شاد و مفرحی برگزار و با استقبال گسترده مردم مواجه شد که این مهم نشان از ظرفیت بالای این استان در جذب گردشگر و ارائه خدمات مطلوب دارد.

وی با اشاره به آخرین آمار اسکان مسافران نوروزی در استان مرکزی گفت: در آغاز طرح نوروزی تاکنون بالغ بر ۸۵ هزار و ۶۲۴ اقامت رسمی، غیررسمی و اضطراری در استان به ثبت رسیده که ۵ هزار و ۳۳۷ اقامت آن مربوط به روز گذشته یعنی سیزدهم فروردین ماه است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: در روز ۱۳ فروردین ماه، یک هزار و ۷۳۹ مسافر نوروزی از طریق حمل و نقل عمومی جاده‌ای و ۳۸۸ مسافر نیز از طریق حمل و نقل ریلی جابه‌جا شده که با این آمار مسافران بخش ریلی استان مرکزی به ۶ هزار و ۳۸ و مسافران بخش جاده‌ای استان نیز به ۱۰۴ هزار و ۸۰۶ مورد رسیده است.

مرادی نراقی با اشاره به اینکه در سیزدهمین روز بهار امسال بالغ بر ۵۶۲ هزار و ۵۰ گردشگر از جاذبه‌های استان مرکزی بازدید کردند، گفت: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون، یک میلیون و ۵۴۷ هزار و ۳۶۷ از جاذبه‌های گردشگری این استان بازدید کردند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

8 − 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.