اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 10 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 76365
  پرینت خانه » جامعه تاریخ انتشار : 02 نوامبر 2024 - 11:10 | 30 بازدید | ارسال توسط :

گدایی در ایران چقدر درآمد دارد؟

برخی از متکدیان بومی زنجان با روزانه ۶ ساعت کار درآمدی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند و با شرایط اقتصادی مناسبی روبرو هستند، حتی برخی از آنان با خودرو‌های شاسی‌بلند در چهارراه‌ها پیاده شده و فعالیت می‌کنند. به گزارش فارس، شغل بی‌دردسر و بی‌دغدغه بدون پرداخت ریالی عوارض و مالیات […]

گدایی در ایران چقدر درآمد دارد؟

برخی از متکدیان بومی زنجان با روزانه ۶ ساعت کار درآمدی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند و با شرایط اقتصادی مناسبی روبرو هستند، حتی برخی از آنان با خودرو‌های شاسی‌بلند در چهارراه‌ها پیاده شده و فعالیت می‌کنند.

به گزارش فارس، شغل بی‌دردسر و بی‌دغدغه بدون پرداخت ریالی عوارض و مالیات با درآمد‌های میلیونی متکدیانی که جابه‌جاییشان به قول بعضی‌ها با خودرو‌های شاسی بلند آنچنانی صورت می‌گیرد، پدیده‌ای است که امروز بسیاری از مناطق شهری را درگیر خود کرده است.

یکی از متولیان امر در زنجان می‌گوید، متکدیان در شهر زنجان به دودسته بومی و غیربومی تقسیم می‌شوند که متکدیان غیربومی عمدتاً از استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، خوزستان و همدان به زنجان آمده‌اند، این در حالی است برخی از متکدیان بومی زنجان با روزانه ۶ ساعت کار درآمدی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند و با شرایط اقتصادی مناسبی روبرو هستند، حتی برخی از آنان با خودرو‌های شاسی‌بلند در چهارراه‌ها پیاده شده و فعالیت می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد از ۸ شهرستان استان، در ۵ شهرستان از جمله طارم، خدابنده، سلطانیه، ایجرود و ماه‌نشان متکدی وجود ندارد و تنها در شهر‌های زنجان، خرمدره و ابهر متکدیان در سطح شهر پرسه می‌زنند.

به نظر می‌رسد سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، مانند شهرداری، باید با همکاری یکدیگر طرح‌هایی را اجرا کنند که به شناسایی، جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان کمک کند.

دراین‌رابطه صادق قهرمانی، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ساماندهی متکدیان اظهار داشت: بر اساس آیین‌نامه ساماندهی متکدیان، در هر شهرستان ستاد ساماندهی به ریاست فرماندار تشکیل می‌شود.

در این راستا جلسات متعددی برای جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان در استان برگزار شده است.



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست + 11 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.