«گاردین»: از هر ۶ فلسطینی قربانی شده در غزه ۵ نفر غیر نظامی بوده‌اند - حمایت آنلاین

«گاردین»: از هر ۶ فلسطینی قربانی شده در غزه ۵ نفر غیر نظامی بوده‌اند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 22 August , 2025
امروز : جمعه, ۳۱ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 187523
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 21 آگوست 2025 - 21:25 | 12 بازدید | ارسال توسط :

«گاردین»: از هر ۶ فلسطینی قربانی شده در غزه ۵ نفر غیر نظامی بوده‌اند

روزنامه گاردین با انجام تحقیقاتی به این نتیجه رسید که از هر شش فلسطینی که در نوار غزه به دست ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند پنج تن از آنها غیر نظامی بوده‌اند.

«گاردین»: از هر ۶ فلسطینی قربانی شده در غزه ۵ نفر غیر نظامی بوده‌اند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، تحقیقات صورت گرفته توسط نشریه صهیونیستی ۹۷۲ و گاردین در خصوص آمارهای نظامی محرمانه حاکی از آن است که از هر شش فلسطینی به شهادت رسیده در غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی پنج تن از آنها غیرنظامی بوده‌اند.

در این گزارش آمده است که میانگین کشتار غیرنظامیان در نوار غزه به ۸۳ درصد رسیده که در جنگ‌ها بی سابقه است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی تمام فلسطینی‌هایی را که در نوار غزه به شهادت می‌رسیدند را جزء به اصطلاح عناصر مخرب معرفی می‌کرد؛ در این صورت باید گفت که ۲۰۰ درصد از نیروهای حماس در غزه از بین رفته‌اند!

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.