اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 178798
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 01 می 2025 - 19:40 | 19 بازدید | ارسال توسط :

کلنگ‌زنی ۱۰ پایگاه امداد جاده‌ای خیرساز در آذربایجان شرقی

تبریز- کلنگ‌زنی ۱۰ پایگاه امداد جاده‌ای خیرساز به ارزش تقریبی ۶۷۳ میلیارد تومان در هلال احمر استان برگذار شد.

کلنگ‌زنی ۱۰ پایگاه امداد جاده‌ای خیرساز در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین کلنگ‌زنی ۱۰ پایگاه امداد جاده‌ای خیرساز در شهرهای تبریز، خداآفرین، تسوج، مرند، جلفا، ملکان، ورزقان و چاراویماق با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و مسئولین محلی روز پنجشنبه برگزار شد.

این پروژه‌ها که به مناسبت دهه کرامت آغاز شده‌اند، هدفشان گسترش زیرساخت‌های امدادی در مناطق مختلف استان است تا در شرایط بحرانی، پناهگاه امنی برای مردم باشند.

پیرحسین کولیوند رئیس سازمان هلال احمر کشور در این مراسم با تبریک دهه کرامت، آغاز این پروژه‌ها را گامی مبارک در راستای خدمت به مردم دانست و گفت: امروز نه تنها کلنگی بر زمین زده می‌شود، بلکه بر دل‌هایی می‌نشیند که زیباترین میراث انسانیت، یعنی نوع‌دوستی و عطوفت را زنده می‌کنند. این پایگاه‌ها، پناهگاه مردم در روزهای سخت خواهند بود و از صمیم قلب از خیرین و دست‌اندرکاران این پروژه سپاسگزارم.

وی ادامه داد: این اقدام خیران، چراغ راهی برای نجات جان انسان‌ها در دنیا و شفیعی برای آخرت خواهد بود. با استعانت از امام رضا (ع)، این آغاز مبارک را گرامی می‌داریم و امیدواریم که با همت خیرین، نیکوکاران و مسئولین، بتوانیم ظرفیت امدادرسانی خود را به طور چشمگیری افزایش دهیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین بر اهمیت نقش خیرین در توسعه زیرساخت‌های امدادی تأکید کرد و افزود: خیرین، سرمایه‌های اجتماعی کشور هستند که با اقدامات خداپسندانه خود، نه‌تنها جان انسان‌ها را نجات می‌دهند، بلکه الگویی برای جامعه در مسیر نوع‌دوستی و ایثار ارائه می‌کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو + 15 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.