امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
- حضور ۲ لرستانی در رقابتهای کشتی دانشآموزان جهان
- هشدار به تهرانی ها؛وضعیت این 7نقطه قرمز است
- کشف بمب جنگ جهانی دوم در محوطه دانشگاهی
- پیدا شدن مقدار زیادی پول در غرب تهران
- قدردانی فرمانده مرزبانی فراجا از حضور و مشارکت پرشور مرزنشینان در انتخابات
- عرضه میوه تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد
- وصیتنامهای برای فردا؛ راه شهید قاسم سلیمانی همچنان ادامه دارد
- امدادرسانی به ۱۰۰ هموطن گرفتار در برف و کولاک – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس
پیام وزیر دفاع عربستان پس از دیدار با رهبر انقلاب
وزیر دفاع عربستان با اشاره به دیدار خود با رهبر معظم انقلاب نوشت که در این دیدار روابط دوجانبه بین ایران و عربستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، خالد بن سلمان » وزیر دفاع عربستان سعودی روز پنجشنبه و پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت در این دیدار که طبق درخواست پادشاهی عربستان صورت گرفت، پیام کتبی ملک سلمان و سلام و درود او را به رهبر انقلاب منتقل کرده است.
خالد بن سلمان در ادامه نوشت: ما روابط دوجانبه بین دو کشورمان را بررسی و درباره موضوعات مورد اهتمام مشترک گفتوگو کردیم.
خالد بن سلمان همچنین در شبکه اجتماعی ایکس درباره دیدار با « مسعود پزشکیان » رئیسجمهوری اسلامی ایران نوشت: بنا به درخواست پادشاهی عربستان با رئیسجمهور ایران دیدار و گفتوگو کردم و در این دیدار، سلام و درود ملک سلمان را منتقل کردم.وزیر دفاع سعودی در ادمه نوشت: در این دیدار روابط ایران و عربستان و راههای تقویت آن را بررسی و درباره تحولات منطقه و جهان گفتوگو کردیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.