افزونه جلالی را نصب کنید.
- برداشت ۷ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای غذای دانشجویان
- آتش سوزی برج مونا در کیش
- جنگ تمامعیار رژیم صهیونیستی علیه آموزش در غزه
- هزینههای ناباروری مشمول پرداخت بیمه خواهند شد
- خاموشی: باید خلأها و پیشرفتها در حفظ موقوفات و افزایش منافع آنها بررسی شود
- افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان | جزئیات پرداخت ۲۰ و ۳۰ درصد مابهالتفاوت اعلام شد
- بازگشت شرکتهای آمریکایی به روسیه نخستین پالس مثبت مذاکرات ریاض
- اژهای خطاب به مجلسیها: زندانها را از نزدیک ببینید و مشکلات را پشت تریبون بگویید/ از اقتصاد غفلت شود حوزه امنیت و فرهنگ آسیب میبیند
- قیمت برخی حبوبات غیرشرکتی در میادین و بازارهای میوه و ترهبار تهران اعلام شد
پنجشنبهای خلوت در پایتخت
سرهنگ علی اصغر شریفی در گفت . گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ماه نشان از معابر و بزرگراههایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعتها توسط برخی از […]

سرهنگ علی اصغر شریفی در گفت . گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ماه نشان از معابر و بزرگراههایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعتها توسط برخی از رانندگان دارد.
او گفت: برخی رانندگان با استفاده از خلوتی معابر اقدام به سرعت و سبقتهای غیر مجاز مینمایند که علاوه بر به خطر انداختن جان خود به دیگر رانندگان و شهروندان آسیب میرسانند.
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی دارند که به این دسته از رانندگان توصیه می گردد فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعتهای بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین میباشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبحگاهی تردد نمایید.
او همچنین گفت: تیمهای پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطعها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعتها و سبقتها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.
سرهنگ شریفی افزود: رانندگان در صورت خلوتی معابر از عجله و شتاب خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد نمایند و این احتیاط همان سرعتی است که اگر حادثهای مقابل راننده روی داد و اگر خودرو و مانعی مقابل پیش آمد راننده بتواند خودروی خودرا به موقع متوقف و از برخورد پرهیز نماید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.