افزونه جلالی را نصب کنید.
- استقبال کشاورزان از نرخ جدید خرید تضمینی گندم
- هدف دشمن از حمله به پژوهشگاه فضایی، امنیت غذایی بود
- خرید غیرهیجانی مردم در طول جنگ
- واحدهای بستهبندی مشکلی برای تولید ندارند
- اژهای:دشمنان باید غرامت جنگی بپردازند
- ارتش از اول انقلاب چون کوهی سترگ، پشتیبان ملت و نظام بوده است
- تامین مرغ بدون مشکل ادامه دارد
- رشد 50 درصدی قیمت جهانی اوره نسبت به قبل از جنگ
- واکنش رئیس قوه قضائیه به آتشبس در لبنان
پلیس: باند سارقان مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان منهدم شد / سر باند و عامل اصلی سرقتهای مسلحانه کشته شد / ۲ همدستش نیز دستگیر شدند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: باند سارقان مسلح در جنوب استان شناسایی و سر باند و عامل اصلی سرقت های مسلحانه در عملیات ماموران پلیس کشته و ۲ همدستش همراه با مقادیر زیادی سلاح و مهمات دستگیر شدند. سردار محمدرضا اسحاقی در تشریح جزئیات این خبر اظهار […]
ایسنا: فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: باند سارقان مسلح در جنوب استان شناسایی و سر باند و عامل اصلی سرقت های مسلحانه در عملیات ماموران پلیس کشته و ۲ همدستش همراه با مقادیر زیادی سلاح و مهمات دستگیر شدند.
سردار محمدرضا اسحاقی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع سرقت مسلحانه منزل در سطح حوزه استحفاظی شهرستان لاشار، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: اعضای این باند در پی یورش و ورود به عنف به منزل یکی از شهروندان با ایجاد رعب و وحشت اقدام به سرقت کرده که در پی تماس با فوریتهای پلیسی ۱۱۰ بلافاصله در کمترین زمان ماموران پلیس در صحنه حاضر سارقان با مشاهده ماموران شروع به تیراندازی کرده و با پلیس درگیر می شوند.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه گفت: با آتش برتر ماموران پلیس، طی این عملیات، سرکرده و عامل اصلی سرقتهای مسلحانه و برنامه ریز سرقت های این باند به هلاکت رسید، ۲ نفر از همدستانش در درگیری با ماموران مجروح و دستگیر، ۲ قبضه سلاح جنگی کلاش بهمراه ۹ تیغه خشاب، ۲۱۴ فشنگ جنگی و مقادیری اموال مسروقه کشف، یک دستگاه خودروی سواری پژو توقیف و ۱ نفر از سارقان مسلح متواری شد که تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.
سردار اسحاقی در پایان با اشاره به سوابق متعدد شرارت و سرقت های مسلحانه و خشن این باند در جنوب استان، خاطرنشان کرد: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است، پلیس با اشرار و سارقان مسلحی که قصد برهم زدن آرامش و امنیت مردم را داشته باشند به شدت برخورد خواهد کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.