اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 149842
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 13 مارس 2025 - 4:21 | 18 بازدید | ارسال توسط :

پسکوف: روسیه و آمریکا می‌توانند در حوزه عناصر کمیاب همکاری کنند

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: فرصت هایی برای همکاری بین روسیه و آمریکا در حوزه اقتصاد از جمله عناصر کمیاب وجود دارد، اما هنوز توافق مشخصی در این باره وجود ندارد.

پسکوف: روسیه و آمریکا می‌توانند در حوزه عناصر کمیاب همکاری کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد: از نزدیک اطلاعات نیروهای مسلح روسیه در کورسک را زیر نظر داریم. داده ها نشان می دهد که نیروهای مسلح روسیه به طور موفقیت آمیزی در حال پیشرفت هستند.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: نیروهای مسلح روسیه در منطقه کورسک عملکرد خوبی دارند. برای اظهارنظر درباره آتش بس پیشنهادی زود است، مسکو باید ابتدا اطلاعات مربوطه را از ایالات متحده دریافت کند. روبیو وزیر امور خارجه و والتز مشاور امنیت ملی آمریکا مسکو را در جریان جزئیات مذاکرات واشنگتن و کی یف قرار خواهند داد. روسیه اظهارات مطرح شده پس از مذاکرات بین ایالات متحده و اوکراین را به دقت بررسی می کند.

دیمیتری پسکوف گفت: فرصت هایی برای همکاری بین روسیه و آمریکا در حوزه اقتصاد از جمله عناصر کمیاب وجود دارد، اما هنوز توافق مشخصی در این باره وجود ندارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

بیست + بیست =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.