اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 142351
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 01 مارس 2025 - 19:37 | 18 بازدید | ارسال توسط :

پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان برای خرید کمباین

اراک- معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون صنایع کشاورزی کشور گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان برای خرید کمباین در سال جاری پرداخت شده است.

پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان برای خرید کمباین

به گزارش خبرنگار مهر، کریم ذوالفقاری بعدازظهر شنبه در جریان بازدید از خط تولید کمباین ایران در اراک اظهار کرد: امسال بیش از ۸۰۰ دستگاه کمباین تولید شده است اما ۱۰ هزار دستگاه کمباین جدید مورد نیاز کشور است.

وی با بیان اینکه تولید کمباین در کشور طی سالهای گذشته ۳۰۰ دستگاه بود، افزود: اکنون تولید کمباین ۳۵ درصد رشد داشته است اما به هر میزان بتوان به سمت نوسازی ناوگان پیش رفت و فرسودگی ناوگان‌ها را کاهش داد، در برداشت موفق‌تر و از هدر رفت نعمات الهی جلوگیری می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: بانک کشاورزی در پرداخت تسهیلات تعامل و هم افزایی مناسبی دارد و در راستای خرید کمباین، ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان پرداخت شده است.

ذوالفقاری با بیان اینکه تولید و عرضه یک هزار و ۱۰۰ دستگاه کمباین در سال آتی هدفگذاری شده است، گفت: اکنون ۲۱ هزار دستگاه کمباین در کشور فعال است که عمر عمده آنها بیش از ۱۳ سال است.

وی افزود: ۲۰ میلیون تن غلات از طریق کمباین‌های موجود جمع آوری می‌شود و باید اذعان کرد ۹۸ درصد نیاز کمباین کشور در اراک تولید می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

5 × 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.