اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 176454
  پرینت خانه » مدارس و دانشگاه تاریخ انتشار : 28 آوریل 2025 - 14:33 | 25 بازدید | ارسال توسط :

پذیرش طلاب در دانشکده دین و رسانه تمدید شد

معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه گفت: ثبت‌نام طلاب برادر و خواهر در آزمون دانشکده دین و رسانه تمدید شد.

پذیرش طلاب در دانشکده دین و رسانه تمدید شد

حجت‌الاسلام میثم حسنی سعدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشکده دین و رسانه برای سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ از طریق آزمون اختصاصی در چهار رشته تحصیلی دین و رسانه، تولید سیما، ادبیات نمایشی و علوم ارتباطات اجتماعی دانشجو می‌پذیرد.

وی افزود: این آزمون ویژه خواهران و برادران طلبه سطح دو و یا کارشناسی مؤسسات آموزش عالی حوزوی است.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه گفت: امکان استخدام در صدا و سیما، رایگان بودن تحصیل، پرداخت کمک هزینه تحصیلی، بهره مندی از امکانات رفاهی همچون خوابگاه، غذای دانشجویی و… در طول سال تحصیلی و بهره مندی از مزایای صندوق رفاه دانشجویان از جمله مزایای تحصیل در دانشکده دین و رسانه است.

حجت‌الاسلام حسنی با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی این دانشکده تا ۱۷ اردیبهشت ماه، اظهار کرد: آزمون این دوره از پذیرش در روز ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه مندان برای ثبت نام می‌توانند به سایت دانشکده دین و رسانه به آدرس www.qom.iribu.ac.ir مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۹۲۱۱۹۰ در ساعت اداری تماس بگیرند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

5 × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.