اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 9 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 133439
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 فوریه 2025 - 13:21 | 26 بازدید | ارسال توسط :

پابند الکترونیکی سارق خودرو در شهرقدس را لو داد

قدس- رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران از دستگیری یک سارق خودرو در شهرقدس که به پابند الکترونیک مجهز بود خبر داد.

پابند الکترونیکی سارق خودرو در شهرقدس را لو داد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فضل اله سواری پور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع سرقت یک دستگاه خودروی پراید در شهرستان قدس، دستگیری سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات فنی و پلیسی و رصد پابند الکترونیک سارقان در محل وقوع سرقت، یک سارق که همراه با پابند الکترونیک در زمان وقوع سرقت در محل حاضر بوده را شناسایی کرده و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه سارق سابقه دار را دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران در پایان با اشاره به اینکه سارق در بازجویی‌های پلیس به جرم خود مبنی بر سرقت خودرو در شهرستان قدس اعتراف کرد، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده + 19 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.