اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 100453
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 16 دسامبر 2024 - 13:52 | 24 بازدید | ارسال توسط :

وضعیت بارش در شهرستان اردستان مناسب است

اردستان-رئیس اداره هواشناسی اردستان گفت: از مهر سال گذشته تا مهرماه سال جاری وضعیت بارش در شهرستان اردستان مناسب و فراتر از نرمال بوده است.

وضعیت بارش در شهرستان اردستان مناسب است

محمدصادق شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که تا پایان هفته آسمان در شهرستان اردستان صاف و آفتابی است و همچنان تا چهارشنبه سردی هوا وجود دارد که از چهارشنبه حدود ۳ درجه دما افزایش پیدا خواهد کرد.

وی افزود: در بارش‌های اخیر حدود ۳ سانتی‌متر برف و ۲ میلی‌متر آب حاصله از آن برای شهر اردستان بوده، بیشترین مقدار بارش‌ها در ارتفاعات روستای بغم و کچوسنگ بوده که بغم حدود ۲.۵ سانتی‌متر برف و کچوسنگ ۶ سانتی متر برف بوده است.

رئیس اداره هواشناسی اردستان با بیان اینکه کمترین مقدار بارش مربوط به مناطق جنوبی شهرستان بوده، خاطرنشان کرد: از مهر سال گذشته تا مهرماه سال جاری وضعیت بارش در شهرستان اردستان مناسب و فراتر از نرمال بوده و در سال زراعی گذشته حدود ۱۶۰ میلی‌متر بارش وجود داشته است.

شفیعی تصریح کرد: در پاییز سال گذشته ۲۷ میلی‌متر بارندگی بوده ولی بارش‌های پاییز سال جاری تاکنون چندان مناسب نبوده، عمده بارش‌های سال گذشته از اواخر بهمن ماه و در طی اسفند و فروردین بوده است.

وی بیان کرد: برای سال جاری نیز پیش‌بینی شده که عمده بارش‌ها در زمستان و اواخر آن صورت گیرد که این موارد می‌تواند ناشی از عواملی چون تغییر اقلیم و گرمایش زمین باشد.

رئیس هواشناسی اردستان یادآور شد: صبح امروز دمای شهرستان به منفی ۶ درجه سانتی‌گراد رسید و پیش‌بینی می‌شود که برای صبح فردا نیز دمای زیر صفر را خواهیم داشت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

6 − سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.