امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
- واژگونی جرثقیل در ولنجک تهران ۲ مصدوم داشت +فیلم
- رتبه جهانی ایران در ارزش ویزیت پزشکان
- ضبط یک هزار و ۳۳۶ حلقه رینگ قاچاق در پیرانشهر – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- فرصتهای گردشگری سمنان در حال از دست رفتن است
- افزایش آمار شهدای اتباع خارجی در انفجارهای تروریستی کرمان
- اعلام قیمت گوشت بوقلمون، محصولات غذایی منجمد نیمهآماده و قارچ در میادین و بازارهای میوه و ترهبار
- به جرایم انتخاباتی بدون تبعیض و اغماض رسیدگی خواهد شد
- مسابقه زندگی با آیهها در اصفهان؛ سوال روز یازدهم
- خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
ورود سازمان بازرسی به منظور رفع مشکل قراردادهای منعقد شده در زمینه احداث ۱۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر
کارگروه تخصصی پیرامون شناسایی موانع و مشکلات پیش رو در مسیر اجرای قراردادهای منعقد شده در زمینه احداث ۱۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر با حضور معاون وزیر نیرو و نمایندگان شرکتهای سرمایهگذار در نیروگاههای تجدیدپذیر، تشکیل شد. خبرگزاری میزان – توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر، در کنار بهبود وضعیت زیستمحیطی کشور و صرفهجویی در سوخت، به عنوان یکی […]

کارگروه تخصصی پیرامون شناسایی موانع و مشکلات پیش رو در مسیر اجرای قراردادهای منعقد شده در زمینه احداث ۱۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر با حضور معاون وزیر نیرو و نمایندگان شرکتهای سرمایهگذار در نیروگاههای تجدیدپذیر، تشکیل شد.
خبرگزاری میزان – توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر، در کنار بهبود وضعیت زیستمحیطی کشور و صرفهجویی در سوخت، به عنوان یکی از اصلیترین راهکارهای کاهش ناترازی گسترده برق در کشور در میان مدت مطرح است این در حالی است که قراردادهای منعقد شده در زمینه احداث ۱۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر اغلب با مشکلات عدیدهای مواجه بوده است.
در این راستا با ابتکار عمل معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان و در راستای تأکیدات ریاست سازمان بازرسی کل کشور، کارگروه تخصصی پیرامون شناسایی موانع و مشکلات پیش رو در مسیر اجرای قراردادهای مذکور با حضور معاون وزیر نیرو و نمایندگان شرکتهای سرمایهگذار در نیروگاههای تجدیدپذیر، تشکیل شد.
در این جلسه معاون اقتصادی ضمن برشمردن اهمیت موضوعِ توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور و ضرورت تدوین برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت جهت نیل به اهداف تعیین شده، بر آمادگی کامل سازمان بازرسی کل کشور در رفع موانع مختلف پیشروی این قراردادها تأکید کردند.
در ادامه نمایندگان شرکتهای سرمایهگذار، موانع پیش رو اعم از مشکلات تأمین مالی پروژهها از طریق صندوق توسعهی ملی، محدودیت تخصیص ارز، بیرغبتی بانکها در پذیرش عاملیت پروژهها توسط بانکها، محدودیتهای وزارت صمت در ثبت سفارش پروژهها در حداقل زمان ممکن و فرآیند طولانی تخصیص زمین را تشریح کردند که شیرعالی، معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی، تأکید کرد با توجه به شرایط خاص ناترازی برق در کشور و اهمیت موضوع توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر، بخشهای تخصصی سازمان، موضوعات را از دستگاههای ذیربط پیگیری کرده تا شرایط رفع موانع موصوف فراهم شود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.