واکنش کرملین به اظهارات ترامپ درباره الحاق احتمالی اوکراین به روسیه - حمایت آنلاین

واکنش کرملین به اظهارات ترامپ درباره الحاق احتمالی اوکراین به روسیه - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 1 August , 2025
امروز : جمعه, ۱۰ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 131346
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 11 فوریه 2025 - 16:21 | 22 بازدید | ارسال توسط :

واکنش کرملین به اظهارات ترامپ درباره الحاق احتمالی اوکراین به روسیه

سخنگوی کرملین ساعاتی پس از اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال الحاق اوکراین به روسیه در آینده، به آن واکنش نشان داد.

واکنش کرملین به اظهارات ترامپ درباره الحاق احتمالی اوکراین به روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس۲۴، ساعاتی پس از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال الحاق اوکراین به روسیه در آینده، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که بخش قابل توجهی از اوکراین خواهان پیوستن به مسکو است.

ترامپ به فاکس‌نیوز گفت که «اوکراین شاید توافق کند و شاید هم نکند. آنها شاید روزی به بخشی از روسیه تبدیل شوند و شاید هم این اتفاق نیفتد.»

پسکوف در واکنش به این اظهارات گفت که شرایط در اوکراین «تا حد زیادی با حرف‌های ترامپ همخوانی دارد.»

سخنگوی کرملین با اشاره به الحاق چهار منطقه اوکراین به روسیه در سال ۲۰۲۲ اضافه کرد: این حقیقت که بخش چشمگیری از اوکراین خواهان پیوستن به روسیه بوده و این اتفاق پیش‌تر رخ داده، یک واقعیت است. هر اتفاقی با احتمال ۵۰ درصدی امکان تحقق دارد.

ترامپ پایان بخشیدن به جنگ اوکراین را در نخستین ماه‌های حضورش در کاخ سفید، یکی از اولویت‌های خود قرار داده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

18 + سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.