امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
- کادوهای عجیب روز پدر؛ جراحی بینی!
- عدم توانایی راننده اتوبوس در کنترل خودرو ۱۵ مصدوم برجا گذاشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- مسابقات بینالمللی قرآن کریم با شعار «قرآن تنها نسخه کمال» برگزار میشود
- انتقاد شدید از تعیین دستمزد پلکانی | بازنشستگان دست به اعتراض زدند
- ۱۲ تروریست دیگر در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند
- برگزاری آزمون استخدامی آموزشوپرورش در دیماه
- نقشه تلآویو برای کوچاندن ساکنان نوار غزه به اندونزی!
- تصاویری از حضور سردار قاآنی در دفتر حزب الله
- واکنش کیهان به شکایت محمد خاتمی از حسین شریعتمداری
واکنش درباره کمبود برخی داروهای بیماران هموفیلی
سازمان غذاودارو درباره کمبود برخی داروهای بیماران هموفیلی جوابیهای صادر کرد. به گزارش ایلنا، جوابیه روابط عمومی سازمان غذا و دارو به شرح زیر است: سازمان غذا و دارو در راستای تأمین پایدار داروهای حیاتی برای بیماران هموفیلی، بهویژه داروی امیسیزوماب، در تلاش است تا از طریق تعامل با بیمهها و تأمین هزینهها، دسترسی بیماران […]

سازمان غذاودارو درباره کمبود برخی داروهای بیماران هموفیلی جوابیهای صادر کرد.
به گزارش ایلنا، جوابیه روابط عمومی سازمان غذا و دارو به شرح زیر است:
سازمان غذا و دارو در راستای تأمین پایدار داروهای حیاتی برای بیماران هموفیلی، بهویژه داروی امیسیزوماب، در تلاش است تا از طریق تعامل با بیمهها و تأمین هزینهها، دسترسی بیماران به این دارو را بهبود بخشد. امیسیزوماب که به عنوان یک درمان نوین شناخته میشود، بهویژه برای کودکان مبتلا به کمبود فاکتور ۸، از اهمیت بالایی برخوردار است و موجب کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت زندگی آنان میشود.
در خصوص تأمین فاکتور ۹، با رفع مشکل تامین فراورده مذکور برای کوتاه مدت و توزیع بر اساس لیست اعلامی معاونت درمان، سازمان غذا و دارو برنامهریزی منظمی برای ایجاد ذخایر استراتژیک دارویی در دست دارد تا از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری شود. در این راستا، تعامل با شرکتهای واردکننده برای پیشگیری از تأخیر در تأمین این دارو از اولویتهای سازمان است.
همچنین در زمینه تولید داخلی داروهای نوین، سازمان با حمایت از شرکتهای داخلی و تسریع فرآیندهای مطالعات بالینی، درصدد کاهش وابستگی به واردات و افزایش پایداری در تأمین داروها میباشد.
در خصوص مشکلات تخصیص ارز EIH و سایر منابع ارزی نیز بانک مرکزی متعهد به شفافسازی و مدیریت منابع به نحوی است که از بروز اختلالات مالی جلوگیری و تأمین داروهای حیاتی نظیر فیبرینوژن و فاکتور ۱۳ در اولویت قرار گیرد.
با اجرای طرح دارویار، سازمان غذا و دارو گامهای مؤثری در مدیریت قیمتها و حمایت از تولیدکنندگان داخلی برداشته است. تغییر سیاست ارزی و حذف ارز ترجیحی نیز به رشد پایدار تولید کمک کرده است. در همین راستا، سازمان از همکاری مستمر با سایر دستگاهها و بهبود نظام تأمین داروهای هموفیلی و سایر داروها استقبال مینماید.
سازمان غذا و دارو تأکید دارد که با بهبود نظام مدیریتی و اجرای راهبردهای هماهنگ، نیازهای دارویی بیماران هموفیلی را به طور مستمر تأمین نموده و از بروز کمبودهای مشابه در آینده جلوگیری خواهد کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.