امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
- مراسم وداع با سید حسن نصرالله در دانشگاه تهران برگزار شد
- رایزنی ایران و برزیل برای بهبود تراز تجاری دو کشور
- آژیر خطر در «رعیم» به صدا درآمد
- اولین واکنش ترامپ به حادثه برخورد هواپیمای مسافربری با یک بالگرد
- مجلس و دولت در یک نشست مشترک به بررسی مسائل کشور خواهند پرداخت
- فهرست کالاهای مشمول ترخیص ۱۰۰ درصدی بخش کشاورزی
- دستگیری اراذل و اوباش مسلح در منطقه دولت خواه تهران
- فرمانده مرزبانی: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تبعه خارجی از مرزهای ایران برگشت داده شدند
- چگونه در ایران وکیل ملکی خوب پیدا کنیم؟
واکنش تند نماینده مجلس به استیضاح وزرا/ پای نیت سیاسی درمیان است؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه مگر تمام مشکلات اقتصادی به خاطر آقای همتی است؟، گفت: بخشی از افرایش دلار ریشه اقتصادی و بخشی دیگر ریشه سیاسی دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، بیت الله عبداللهی، نماینده اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح استیضاح وزرای دولت چهاردهم در این مقطع زمانی کار درستی نیست، گفت: دولت چهاردهم به تازگی تشکیل شده و عمر جوانی دارد؛ بنابراین استیضاح برای چنین دولت تازه کاری هنوز مفهومی ندارد و به نظر میآید نیات سیاسی در پی داشته باشد.
وی ادامه داد: مگر تمام مشکلات اقتصادی به خاطر آقای همتی است؟ درحالی که نهادهایی مانند سازمان برنامه و بودجه ، وزارت صمت، راه و شهرسازی و بانک مرکزی نیز در چالش های اقتصادی به وجود آمده شریک هستند. معتقدم برخی از مشکلات اقتصادی ما به خارج از کشور مربوط است. ضعف ما در تولید نیز از دیگر موارد عقب ماندگی اقتصادی در کشور است؛ چرا که به حد کافی در کشورمان تولید نداریم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از سوی دیگر مشکلات اقتصادی همواره در کشور وجود داشته است و در حال حاضر شدت بیشتری پیدا کرده است. بخشی از افرایش دلار ریشه اقتصادی و بخشی دیگر ریشه سیاسی دارد. از سوی دیگر در دولتهای پیشین نیز مشکلات اقتصادی بسیار بود.
نماینده اهر و هریس در پایان یادآور شد: بنابراین به جای متهم کردن دولت باید سعی کنیم به آن کمک کنیم تا غیر از آمریکا، کشورهای دیگر برای سرمایهگذاری به ما اعتماد کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.