واکنش تند مهاجرانی به بیانیه اخیر اصلاحات - حمایت آنلاین

واکنش تند مهاجرانی به بیانیه اخیر اصلاحات - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 21 August , 2025
امروز : پنج شنبه, ۳۰ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 186973
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 20 آگوست 2025 - 20:12 | 11 بازدید | ارسال توسط :

واکنش تند مهاجرانی به بیانیه اخیر اصلاحات

سید عطاءالله مهاجرانی طی یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس بیانیه اخیر جبهه اصلاحات را بیهوده و زمان ناشناسانه دانست.

واکنش تند مهاجرانی به بیانیه اخیر اصلاحات

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم: سید عطاءالله مهاجرانی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس بیانیه اخیر جبهه اصلاحات را زمان ناشناسانه و بیهوده دانست.

متن یادداشت وی به این شرح است:

«بیانیه جبهه اصلاحات را دیدم. با نقد عباس عبدی و محمد رضا جلایی پور همراهم. بیانیه زمان ناشناسانه و بیهوده بود. جبهه خوب بود شبیه داریوش همایون موضعگیری کند! وقتی بعد از اشغال افغانستان و عراق حمله به ایران مطرح شد. همایون گفت مسأله الان من حفظ ایران است نه آزادی و دموکراسی!

آن وقت هنوز به ایران حمله نشده بود. اینکه جبهه اصلاحات بعد از حمله اسراییل و ٱمریکا با چنین لحن و مضمونی برای آزادی و دموکراسی بیانیه بدهد ، از نظر عاطفی و احساسی پسندیده، اما از لحاظ خرد سیاسی و موقعیت شناسی بی اعتبار و بی تٱثیرست. گرچه موضع جبهه خوشبختانه ساختار شکن نبود.

یعنی در بیانیه نه سخنی از شعار خیال‌پردازانه رفراندوم مطرح شده و نه مجلس موسسان. پیداست جبهه اصلاحات فاصله خود را از مواضع ساختار شکنانه جدا کرده است. به نظرم این رویکرد مثبت و پسندیده است.»

واکنش تند مهاجرانی به بیانیه اخیر اصلاحات

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هفت − 7 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.