امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- چرا وقتی برق قطع می شود اینترنت نداریم؟ پس باتری ها کجایند؟/ یک مقام مسئول: باتری ها را می دزدند؛ اگر هم ندزدند کهنه و فرسوده اند
- رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی کیست؟ + بیوگرافی و سوابق
- مخالفت مردمی با طرح ترامپ برای اخراج ساکنان غزه در انگلیس+فیلم و عکس
- پیشبینی خاموشی سه روزه شهرکهای صنعتی/ وضعیت تولید بحرانی میشود
- ترافیک در جادههای استان سمنان پر حجم اما روان است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- روسیه یک شهروند آمریکایی را آزاد کرد
- اعطای تسهیلات ودیعه اجاره مسکن به دانشجویان مستعد متاهل
- مجازات سنگین عربستان برای این زائران خانه خدا
- سامانه بارشی جدید وارد کشور میشود/ اسامی استانهای بارانی
همکاریهای حقوقی و قضایی ایران و ونزوئلا روی ریل پیشرفت
همکاریهای حقوقی و قضایی ایران و ونزوئلا در مسیر پیشرفت قرار دارد و این به معنای تقویت حمایت از شهروندان ایرانی متردد به ونزوئلا است.

عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بینالملل وزارت دادگستری در گفتوگو با میزان از تصویب کلیات و جزئیات لایحه معاضدت حقوقی متقابل ایران و ونزوئلا در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
وی با بیان اینکه لایحه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری میان ایران و ونزوئلا در ۲۴ فروردین ۱۴۰۴، در مجلس مطرح شد، گفت: مجلس شورای اسلامی به کلیات و جزئیات این لایحه رای داد.
جلالیان در ادامه گفت: پس از ارائه نکتهنظرات ۲ موافق و ۲ مخالف، توضیحات لازم را درباره این لایحه به مجلس ارائه کرده و از نمایندگان خواسته شد در چارچوب تقویت دیپلماسی حقوقی و قضایی ۲ کشور به این لایحه رای کامل دهند.
معاون حقوق بشر وزیر دادگستری ضمن تشریح برخی از مفاد این لایحه تصریح کرد که این لایحه که در ۲۸ ماده در ۱۴۰۲ توسط شهید امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه پیشین امضا شده است.
به گفته وی، این لایحه میتواند بستر و زمینه حمایت در حوزههای کیفری از ایرانیان متردد در ونزوئلا را فراهم کرده و امکان حمایت کیفری از شهروندان و مترددین ونزوئلایی به تهران را نیز فرهم کند.
جلالیان گفت: مجلس شورای اسلامی به کلیات لایحه یادشده ۲۲۳ رای موافق و یک رای مخالف داد و با ۲۲۲ رای موافق و یک رای مخالف کلیات آن را تصویب کرد تا لایحه برای سیر مراحل قانونی به شورای نگهبان ارسال شود.
وی تصریح کرد: همانطور که در اظهارات یکی از نمایندگان بیان شد، ما در دنیایی بهعنوان دهکده جهانی زندگی میکنیم که باید تدبیری بیندیشیم تا حداکثر تعامل و همکاری را با کشورهای مختلف داشته باشیم تا امورات مردم، کشور و مملکت را در حوزه بینالملل بهخوبی راهبری کنیم.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.