امروز : پنج شنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
- طرح ۱۰؛ انضباط موتورسواران در تهران
- تاثیر قانون اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی در رسیدگی به پروندههای سرقت تعزیری
- این خودروها ممنوعالمعامله شدند
- اجرای طرح تعیین تکلیف پروندههای موجود در مراجع انتظامی کشور – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- رمضان فرصت پاک کردن روح
- جدول تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته در ۱۴۰۴ منتشر شد
- زمین لرزه ای شدید در خوزستان/ اغلب شهرهای استان لرزید – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- وداع جانسوز دختران با پدر شهیدشان+عکس
- حفر چاههای غیرمجاز در نزدیک دریاچهٔ ارومیه برای خوشگذارنی!
هشدار کارشناسان درباره شیوع گسترده بیماریهای عفونی در غزه
کارشناسان درباره وضعیت اضطراری و افزایش شدید ابتلا به بیماریهای عفونی در نوار غزه درپی جنگ رژیم صهیونیستی در این باریکه هشدار دادهاند.

آکسفام (سازمان جهانی برای پایان دادن به فقر، بیعدالتی و نابرابری) شیوع بیماریهای منتقله از طریق آب و بیماریهای عفونی را در نوار غزه بهدلیل آب و فاضلاب تصفیهنشده در خیابانها بهدنبال جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی در این باریکه مستند کرده است.
این سازمان به نقل از سازمان بهداشت جهانی گفت که ۸۸ درصد از نمونههای محیطی مورد مطالعه در سراسر غزه به فلج اطفال آلوده شدهاند؛ بنابراین خطر قریبالوقوع شیوع بیماری در این باریکه وجود دارد.
براساس گزارش آکسفام، بیماریهای عفونی مانند اسهال حاد و عفونتهای تنفسی در حال حاضر با ۴۶ هزار مورد در هفته ثبت میشوند و بیشتر مبتلایان کودک هستند.
آبله مرغان و بیماریهای پوستی مانند گال و زرد زخم نیز بهویژه در میان فلسطینیهای آواره در شمال غزه (جایی که کمبود آب جدی وجود دارد) بهسرعت درحال گسترش هستند.
بهگفته هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه آکسفام در غزه، بازسازی زیرساختهای آب و فاضلاب برای غزه حیاتی است تا پس از ۱۵ ماه جنگ، مسیری بهسمت عادیشدن داشته باشد؛ آتشبس باید برقرار باشد و سوخت و کمکها باید جریان یابد تا فلسطینیها بتوانند زندگی خود را ساماندهی کنند.
این درحالی است که وزارت بهداشت غزه گزارش کرده که بیمارستانها با کمبود شدید دستگاههای اکسیژن مواجه هستند و این موضوع جان بیماران را بهخطر میاندازد.
این وزارتخانه اعلام کرد که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در طول جنگ ۱۰ کارخانه اصلی تولید دستگاه اکسیژن را منهدم کردند.
همچنین براساس گزارشها، حملهها به بیمارستانهای مهم مانند مرکز پزشکی الشفاء، بیمارستان الرنتیسی، بیمارستان الدوره، بیمارستان اندونزیایی، مجتمع پزشکی النصر و کلینیک شیخ رضوان خسارت وارد کرده است.
۱۰ کارخانه یادشده دستگاههای اکسیژن را برای واحدهای بیمارستانی حیاتی مانند اتاقهای عمل، بخشهای مراقبتهای ویژه، بخشهای اورژانس، و انکوباتورهای نوزادان و همچنین بیمارانی که مراقبتهای خانگی دریافت میکنند، تامین میکردند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.