اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 129704
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 08 فوریه 2025 - 22:30 | 29 بازدید | ارسال توسط :

هشدار «شولتز» به «ترامپ» درباره واکنش فوری اروپا به تعرفه‌های گمرکی آمریکا

صدراعظم آلمان امروز هشدار داد: اعمال تعرفه‌های گمرکی از سوی آمریکا، با واکنش فوری کمیسیون اروپا مواجه خواهد شد.

هشدار «شولتز» به «ترامپ» درباره واکنش فوری اروپا به تعرفه‌های گمرکی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «دی پی اِی»، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در سخنانی از موضع دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در خصوص تهدید به اعمال تعرفه‌های گمرکی علیه اروپا انتقاد کرد.

اولاف شولز، گفت که اگر رئیس جمهور آمریکا تعرفه های گمرکی بر کالاهای اتحادیه اروپا اعمال کند، کمیسیون اروپا می تواند ظرف چند ساعت به این اقدام پاسخ دهد.

صدراعظم آلمان در این باره تصریح کرد: اعمال تعرفه‌های گمرکی از سوی آمریکا، قطعاً با واکنش فوری کمیسیون اروپا مواجه خواهد شد.

ترامپ سوم فوریه پس از دیدار با جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا اعمال تعرفه علیه واردات این کشور را به مدت دست کم ۳۰ روز به تعویق انداخت.

رئیس جمهور آمریکا پیش از آن یعنی اول فوریه با امضای فرمانی، تعرفه‌های ۲۵ درصدی علیه واردات کانادا، چین و مکزیک اعمال کرد. او در ادامه به اتحادیه اروپا درباره اقدامی مشابه هشدار داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.