افزونه جلالی را نصب کنید.
- ممنوعیتها و محدودیتهای ترافیکی مراسم ۱۳ آبان در پایتخت
- مشرق نیوز – اینفوگرافیک/ عوارض نخوردن وعده صبحانه
- وزش باد شدید، رگبار و احتمال نفوذ غبار در روزهای آینده برای کرمانشاه
- رئیس سازمان ثبت به مشکلات مراجعان رسیدگی کرد
- عضو شورای این شهر بهدلیل دریافت رشوه دستگیر شد
- گنبد طلایی جدید آمریکا متولد شد/ جزئیات پروژه جاه طلبانه دفاع موشکی ترامپ
- پیاده روی زائران به سمت مسجد جمکران در شام نیمه شعبان
- دیدار دبیر شورای امنیت روسیه با وزیر خارجه چین+ فیلم
- حضور هیئتهای مختلف در لبنان برای شرکت در مراسم تشییع شهید نصرالله+فیلم
هشدار ؛ ممنوعیت جدید دولت برای قوت غالب مردم !
وجود خشخاش و یا کنجد روی نان در عمل هیچ خاصیتی برای مصرفکنندگان نان نداردو حتی مضر نیز هستند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با تاکید بر صیانت از حقوق شهروندی و سلامت عمومی جامعه گفت: پیگیری ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در نانواییهای این استان دستور کار قرار دارد تا مردم مجبور به خرید نان ناسالم نشوند.
خطر افزودن دانهها به نان
عبدالرضا چراغعلی اظهار کرد: در حال حاضر در برخی نانواییها سطح این استان، به دلیل اضافه کردن دانههای افزودنی همچون خشخاش، کنجد، سیاه دانه یا انواع سبزیجات خشک، نان به اجبار با قیمت بالاتر به مشتری عرضه میشود، این موضوع اقدامی است که علاوه بر تحمیل هزینه به سبد خانوارها، سلامت مردم را نیز به خطر میاندازد.
وی تاکید کرد: نانوایان تهران نباید با بکارگیری برخی عادات رایج غلط، مردم را همواره مجبور به خرید نان با دانههای افزودنی کنند، زیرا این مساله هزینههای سبد خانوار در پایتخت را افزایش میدهد، همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، کیفیت اغلب افزودنیهایی مانند سیاه دانه، خشخاش و کنجد در اغلب نانواییها نامطلوب، فاسد و در عمل بدون خاصیت است.
ارسال ۵۰۳ اخطاریه به نانواییهای متخلف
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران افزود: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۵۰۳ اخطاریه به نانواییهای متخلف در راستای استفاده از افزودنیهای فاسد خشخاش، کنجد و سیاه دانه در استان تهران داده شده و از ۲۴۵ مورد از افزودنی نانواییهای تهران نیز نمونهبرداری صورت گرفته است.
وی در ادامه گفت: همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکنون چهار هزار و ۲۹۸ کیلوگرم کنجد فاسد نیز کشف و معدوم شده که این موضوع تنها نمونهای از تخلفات گسترده نانواییها در تهران به شمار میرود.
چراغعلی تاکید کرد: از آنجایی که این دانههای افزودنی در شرایط نامساعدی همچون رطوبت یا دمای نامناسب نگهداری میشوند در اغلب موارد دچار کپکزدگی و تولید سموم خطرناک میکنند که در چنین شرایط نامناسب نگهداری حتی سلامت انسان را تهدید میکند.
وی اظهار کرد: طبق بررسیهای به عمل آمده، وجود خشخاش و یا کنجد روی نان در عمل هیچ خاصیتی برای مصرفکنندگان نان ندارد چرا که این دانههای افزودنی پس از حرارت بالا خاصیت خود را از دست میدهد و استفاده از آنها علاوه بر اینکه بدون مزیت بوده حتی مضر هم است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران تاکید کرد: پیگیری برای ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در نانواییهای تهران به صورت مستمر ادامه مییابد البته در این وضعیت باید شهروندان در زمان خرید نان، به کیفیت و سلامت افزودنیهای روی نان نیز توجه داشته باشند.
منبع:
ایرنا
پریا ابراهیمی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.