اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 7 June , 2025
امروز : شنبه, ۱۷ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 92421
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 03 دسامبر 2024 - 1:28 | 28 بازدید | ارسال توسط :

نماینده ولی فقیه در سمنان: حامی دولت چهاردهم هستیم

سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: همه ما به تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی حامی دولت چهاردهم هستیم.

نماینده ولی فقیه در سمنان: حامی دولت چهاردهم هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی شامگاه دوشنبه در دیدار با سعید جلیلی به میزبانی دفتر خود در سمنان بیان کرد: همه ما به تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی حامی دولت چهاردهم هستیم.

وی با بیان اینکه حق انتقاد از دولت را محفوظ می‌دانیم اما این انتقاد نباید تلقی تقابل شود، افزود: حفظ وحدت و انسجام ملی در تمام مقاطع ضرورت دارد.

امام جمعه سمنان به مسئولیت‌های سعید جلیلی هم اشاره کرد و گفت: مسئولیت نمایندگی رهبر معظم انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی، یک مأموریت خطیر و مهم است.

مطیعی با بیان اینکه تلاش گسترده دشمنان برای تحریف وقایع و دستاوردهای جبهه مقاومت است، تاکید کرد: ایجاد ارتباط با جوانان و دانشجویان برای تبیین موضوعات و مسائل اهمیت دارد.

وی به برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ با دانشجویان از سوی سعید جلیلی اشاره کرد و گفت: این دست اقدامات در راستای تبیین واقعیت‌ها اهمیت دارد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بیان کرد: ایجاد ارتباط با جوانان و دانشجویان پیش‌نیاز اصلی انتقال پیام به آنان است چراکه تحقق جهاد تبیین، بدون مشارکت فعال آحاد دانشجویان ممکن نیست.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 + چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.