نماینده مجلس: مردم ما مگر چند بار به دنیا می‌آیند که نمی‌توانند یک خودروی با کیفیت و استاندارد داشته باشند؟ - حمایت آنلاین

نماینده مجلس: مردم ما مگر چند بار به دنیا می‌آیند که نمی‌توانند یک خودروی با کیفیت و استاندارد داشته باشند؟ - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 13 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 11 دسامبر 2024 - 11:03 | 126 بازدید | ارسال توسط :

نماینده مجلس: مردم ما مگر چند بار به دنیا می‌آیند که نمی‌توانند یک خودروی با کیفیت و استاندارد داشته باشند؟

یک نماینده مجلس گفت: تا کی باید از خودروسازی حمایت بکنیم که نه جان مردم برای آنها ارزش دارد نه محیط زیست و نه آلودگی هوا.

نماینده مجلس: مردم ما مگر چند بار به دنیا می‌آیند که نمی‌توانند یک خودروی با کیفیت و استاندارد داشته باشند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، روح اله لک علی‌آبادی، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۱آذر ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی در نوبت صبح در تذکر گفت: مردم ما بسیار از وضعیت خودرو گلایه‌مند هستند.

نماینده درود و ازنا خاطرنشان کرد: این همه سال از خودروساز داخلی حمایت کردیم به امید اینکه یک روز یک خودروی با کیفیتی تحویل مردم بدهد ولی متاسفانه دریغ از اینکه یک خودرو با کیفیت با قیمت مناسب داشته باشیم.

وی یادآور شد: خودروساز هر موقع که دوست دارد بدون هیچ اطلاع رسانی و بدون هیچ ضابطه‌ای قیمت خودرو را بالا می‌برد و مردم ما را در یک نگرانی و سردرگمی قرار دادند؛ مردم باید ثبت نام بکنند یک ماه دو ماه یک سال بعضاً در صف خودروی بی‌کیفیت بمانند و پول‌شان را برای خودروسازها دپو بکنند.

لک آبادی گفت: تا کی باید از خودروسازی حمایت بکنیم که نه جان مردم برای آنها ارزش دارد نه محیط زیست و نه آلودگی هوا.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

بیست − پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.