امروز : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴
- دبیرکل انصارالله: مواضع آمریکا و اسرائیل علیه امت اسلامی وقیحانه است
- صفحه نخست روزنامه های استان فارس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه
- توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص قتل یک زن
- محدودیت ترافیکی یوم الله ۲۲ بهمن در ایلام اعلام شد
- عراقچی: آرمانهای سید حسن نصرالله همچنان زنده و پایدار خواهد ماند
- سید حسن خمینی: اگر عملی موجب بیدینی مردم شود، ما موظف به انجام آن نیستیم
- آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
- خواستار مساعدت برای تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه هستیم – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- پلمب ۶۷ پلاک قرمز در محله هرندی
نماینده ساوجبلاغ: در هیچ مذاکرهای حاضر نیستیم از اصول خود دست بکشیم
علی حدادی نماینده ساوجبلاغ درمورد مذاکرت گفت: همانطور که مقام معظم رهبری بارها تأکید فرمودهاند، ما باید در مذاکرات عزت، مصلحت و منافع ملی را مد نظر قرار دهیم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، علی حدادی، درباره الزامات مذاکره غیرمستقیم ایران با آمریکا، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری بارها تأکید فرمودهاند، ما باید در مذاکرات عزت، مصلحت و منافع ملی را مد نظر قرار دهیم.
وی بیان کرد: حمایت از محور مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و یمن از جمله سیاستهای اصلی و همیشگی جمهوری اسلامی ایران است که در هیچ مذاکرهای حاضر نیستیم از این اصول خود دست بکشیم.
نماینده ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم مظلوم برخی از کشورهای منطقه هر روز زیر بمباران و جنایات رژیم صهیونیستی هستند و جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه از این موضع خود در مذاکره با هیچ کشوری عقبنشینی نخواهد کرد.
حدادی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از حقوق مسلم هستهای خود کوتاه نخواهد آمد، اظهار کرد: ما باید قدرت دفاعی و عوامل بازدارنده خود را تقویت کنیم و توان خود را در مقابل دشمن ارتقا دهیم.
وی افزود: باید تجارب گذشته را به یاد داشته باشیم و در کنار مذاکره برای رفع تحریمها، برای حل مشکلات اقتصادی کشور با تکیه بر ظرفیتهای داخلی هم تلاش کنیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.