اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 82272
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 16 نوامبر 2024 - 19:23 | 27 بازدید | ارسال توسط :

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش زنجان ۱۱ آذرماه آغاز به کار می کند

زنجان- رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان گفت: هم‌زمان با هفته پژوهش، بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار استان برگزار می‌شود.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش زنجان ۱۱ آذرماه آغاز به کار می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی زمانی عصر شنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان از ۱۱ تا ۱۳ آذرماه در مجموعه نمایشگاهای دائمی شهر زنجان خبر داد و گفت: نمایشگاه امسال دارای بخش‌های متنوع و ویژه به سال‌های گذشته است.

وی برگزاری نمایشگاه‌های در حوزه پژوهش گام تأثیرگذار برای توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه است، افزود: اهمیت این نمایشگاه‌ها به دلیل آشنایی عموم جامعه با پژوهش و فناوری است، بنابراین، برگزاری این رویدادها ضروری است و چنین رویدادهایی زمینه آشنایی عموم جامعه با پژوهش و فناوری را فراهم می‌کند.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با بیان اینکه نمایشگاه امسال محیطی برای آموزش و ترویج فناوری باشد، ادامه داد: برای این منظور فضای ویژه ای در نمایشگاه پیش بینی شده است امسال علاوه بر دستاوردهای سازمان و دستگاه‌های دولتی، شرکت‌های خصوصی هم دستاوردهای پژوهش خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند.

زمانی با بیان اینکه امسال بخش ویژه فضای نمایش دستاوردهای دفاعی در نمایشگاه هفته پژوهش ایجاد خواهد شد، افزود: حوزه دفاعی جزو مهمترین حوزه‌هایی است که تلاش‌های مهمی در دانشگاه‌های دنیا در آن انجام می‌شود به همین علت امسال در نمایشگاه هفته پژوهش استان زنجان فضای ویژه برای بخش دفاعی در نظر گرفته‌ایم تا دانش‌آموزان و دانشجویان با فناوری‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه آشنا شوند و از آن‌ها برای ایجاد کسب‌وکارهای نوین استفاده کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با بیان اینکه نمایشگاه شامل بخش‌های مختلفی از جمله کریدوری ویژه دانش‌آموزان خواهد بود که در آن مسابقات دستاوردهای فناوری دانش‌آموزی برگزار می‌شود، گفت: اگر بخواهیم زنجیره فناوری را از نظر سن‌وسال بررسی کنیم، شروع آن از دانش‌آموزان است. در گام بعدی، به دانشجویان پرداخته‌ایم و مسابقات مختلفی را با همکاری دانشگاه زنجان در نمایشگاه برگزار خواهیم کرد تا اهمیت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را به جامعه القا کنیم.

زمانی با بیان اینکه بانک‌ها مؤسسات مالی نقش مهم و تأثیرگذار در پشتوانه مالی برای واحدهای فناور و دانش بنیان داشتند، افزود: در نمایشگاه، کریدوری ویژه بانک‌ها و مؤسسات سرمایه‌گذاری در نظر گرفته‌ایم تا به فناوران و افراد علاقه‌مند به این حوزه، نحوه حمایت مالی از فناوری را توضیح دهند.

وی از رشد ۲ برابری تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان طی سه سال گذشته خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۱۹ شرکت دانش بنیان در استان فعالیت دارند و در این میان شمار شرکت‌های نوپا رو به افزایش است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

19 + 13 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.