اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 7 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 89920
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 29 نوامبر 2024 - 1:31 | 45 بازدید | ارسال توسط :

نمایشگاه استانی پوشاک ایرانی اسلامی «فَردُخت» برگزار شد

شهرکرد-فراخوان جشنواره و نمایشگاه استانی پوشاک ایرانی اسلامی «فَردُخت» ماه تا ۱۵ آبانماه در سه بخش دانشجویی، دانش آموزی و آزاد برگزار شد.

نمایشگاه استانی پوشاک ایرانی اسلامی «فَردُخت» برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان جشنواره و نمایشگاه استانی پوشاک ایرانی اسلامی «فَردُخت» ماه تا ۱۵ آبانماه در سه بخش دانشجویی، دانش آموزی و آزاد برگزار شد.

سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه السلام در اختتامیه این جشنواره با اشاره به اهمیت مسئله حجاب و عفاف و تولید انبوه طرح‌های جشنواره، گفت: تلاش‌های شما برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و تولید پوشاک ایرانی _ اسلامی در راستای مبارزه با توطئه‌های دشمنان و استکبار جهانی و حفظ هویت دینی است که مصداق بارز جهاد است.

وی افزود: حجاب مختص زنان نیست و طبق فتوای مراجع عظام تقلید، حجاب و عفاف بر مردان هم واجب است. وی، پشتیبانی و تولید انبوه طرح‌های پوشاک ایرانی اسلامی و در دسترس قرار دادن آنها با هزینه مناسب را مورد تاکید قرار داد.

سردار اکبری تصریح کرد: دشمنان در تلاش هستند با تغییر پوشاک سنتی و کم رنگ کردن عفاف و حجاب در جامعه، هویت دینی را از بین ببرند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.