اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 164143
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 09 آوریل 2025 - 1:35 | 12 بازدید | ارسال توسط :

نقش‌آفرینی اساتید دانشگاه برای توسعه گلستان

گرگان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارگلستان گفت: بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی اساتید در حوزه‌های تخصصی، فرصتی ارزشمند برای توسعه گلستان است.

نقش‌آفرینی اساتید دانشگاه برای توسعه گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی شامگاه سه شنبه در نشست هم‌اندیشی اعضای شورای مرکزی تشکل‌های استادی دانشگاه آزاد اسلامی، بر نقش کلیدی دانشگاهیان در توسعه استان تأکید کرد و گفت: در دل هر انتقاد، فرصتی برای پیشرفت نهفته است؛ از همین رو از سوالات و نقدهای جامعه دانشگاهی استقبال می‌کنیم و آن را زمینه‌ساز بهبود امور می‌دانیم.

وی افزود: هیچ جلسه‌ای مفیدتر و کاربردی‌تر از نشست با اساتید و دانشگاهیان نیست، چرا که این دیدارها موجب افزایش دانش و فهم مشترک خواهد شد.

حمیدی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا برای حل مسائل دانشگاه‌ها اظهار کرد: بررسی و رفع مشکلات دانشگاه‌ها در مواجهه با دیگر دستگاه‌ها، از طریق کمیسیون دانشجویی شورای تأمین استان در دستور کار قرار گرفته است.

معاون استاندار گلستان ادامه داد: رویکرد دولت، توسعه و پیشرفت بر پایه توان داخلی و در سایه وفاق ملی است و دانشگاه‌ها با ظرفیت علمی خود می‌توانند نقش بسیار مهمی در این مسیر ایفا کنند.

وی همچنین بر ضرورت برگزاری مستمر نشست‌های تخصصی با حضور مدیران اجرایی تأکید کرد و گفت: این جلسات باید به‌صورت موضوع‌محور و با مشارکت مدیران مرتبط برگزار شود تا نظرات و پیشنهادات جامعه دانشگاهی در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و هنری مورد استفاده قرار گیرد.

حمیدی در پایان خاطرنشان کرد: نظرات و پیشنهادات اساتید دانشگاه‌ها بسیار سازنده و ارزشمند است و با استقبال مسئولان استان همراه خواهد بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پنج × یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.