اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 1 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 96824
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 10 دسامبر 2024 - 1:29 | 27 بازدید | ارسال توسط :

نقره داغ شدن متخلف سوخت در قصرشیرین

کرمانشاه- مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه از محکومیت ۱۱ میلیارد و ۴۵۴ میلیون ریالی قاچاقچی گازوییل در قصرشیرین خبر داد.

نقره داغ شدن متخلف سوخت در قصرشیرین

قهرمان شاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان قصرشیرین پرونده حمل ۲۰ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ۵۰ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریال را رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه پس از رسیدگی به محتویات پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام حمل سوخت قاچاق را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۴۵۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: با گزارش بازرسان مرزی قصرشیرین پیرامون کشف محموله سوخت قاچاق از یک تریلر کشنده عراقی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

16 + 12 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.