اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 156558
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 25 مارس 2025 - 13:29 | 15 بازدید | ارسال توسط :

نجات جان دو کوهنورد گمشده در ارتفاعات تفتان

زاهدان- مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان از نجات جان دو کوهنورد گمشده در ارتفاعات تفتان توسط نجاتگران این نهاد خبر داد.

نجات جان دو کوهنورد گمشده در ارتفاعات تفتان

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد مهدی سجادی صبح امروز سه شنبه در جمع اصحاب رسانه، گفت: ساعت ۱۹ دیروز دوشنبه چهارم فروردین ماه ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر گمشدن دو کوهنورد در ارتفاعات تفتان منطقه کتل نرده در شهرستان خاش به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام شد.

وی ادامه داد: بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه کوهستانی جمعیت هلال احمر شهرستان خاش به محل حادثه اعزام شده و اقدامات لازم را شروع کردند.

سجادی اظهار کرد: پس از چندین ساعت جستجو و تلاش، نیروهای هلال احمر دو کوهنورد آقا و خانم که از مسیر صعود منحرف شده بودند و در کوهستان تفتان گم شده بودند را را پیدا و شناسایی کرده و آنان را تا اردوگاه مرکزی همراهی کردند.

وی در پایان از تمامی علاقمندان به کوهنوردی درخواست کرد تا مسیر صعود و فرود خود را به دقت ارزیابی کرده و تیم‌های امدادی را نیز در جریان صعود و فرود خود قرار دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

16 + 6 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.