امروز : پنج شنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
- ۴ نکته درباره نمایندهای که در مجلس داد زد: لس آنجلسیها پفیوزند!
- رئیس کل دادگستری هرمزگان از محاکم تجدیدنظر استان بازدید کرد
- وام ویژه ۴۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۲۰ ساله! + جزئیات
- ترکیب جدید در دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
- شهید سلیمانی الگوی شجاعت و ایستادگی در برابر دشمنان است
- نظریه امنیتی سردار سلیمانی چگونه بر پروژههای ناامنسازی منطقه غلبه کرد؟
- جنایت روز چهارشنبه اسرائیل در غزه ۵۷ شهید برجای گذاشت
- جوزف عون: لبنان محلی برای حمله به دیگران نخواهد بود
- برگزاری “مصاحبه صلاحیت حرفه ای روانشناسان” غیرقانونی است؟
ناترازی انرژی را باید با ایجاد تعادل بین تولید و مصرف مدیریت کرد
رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه کاهش مصرف انرژی نیازمند فرهنگسازی است، گفت: تلاش در جهت ایجاد تعادل در تولید و مصرف انرژی ضروری است. خبرگزاری میزان– حجتالاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با مدیران حوزه توزیع برق استان یزد، اظهار کرد: فرهنگسازی برای مصرف درست و صرفهجویی در مصرف انرژی را باید […]

رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه کاهش مصرف انرژی نیازمند فرهنگسازی است، گفت: تلاش در جهت ایجاد تعادل در تولید و مصرف انرژی ضروری است.
خبرگزاری میزان– حجتالاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با مدیران حوزه توزیع برق استان یزد، اظهار کرد: فرهنگسازی برای مصرف درست و صرفهجویی در مصرف انرژی را باید در کودکان نهادیه کرد.
وی با اشاره به موفقیت در همه اموری که مردم در آن مشارکت داشتهاند بر استفاده از ظرفیتهای مذهبی و معنوی تأکید کرد و گفت: تشریح موضوع ناترازی انرژی در بین ائمه جمعه و جماعات و ارائه محتواهای کمحجم و در عین حال وزین و دقیق مرتبط با موضوع، میتواند فرهنگ استفاده از انرژی را اصلاح و در کاهش مصرف و مدیرت انرژی اثرگذار باشد.
رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: قطعاً بخش قابل توجهی در مدیریت ناترازی انرژی منوط به افزایش تولید است که باید برای آن برنامه داشت و در جهت تولید انرژی پاک و ارزان حرکت کرد، اما اصل موضوع را باید بر روی کاهش مصرف و مدیریت مصرف بهینه قرار داد.
وی اجرای طرح همیار برق در مدارس را به عنوان نمونه مطرح و بیان کرد: کودکان باید از سنین کم در جهت کاهش مصرف و مصرف بهینه آموزش ببینند.
حجتالاسلام والمسلمین طهماسبی، هوشمندسازی در توزیع برق را یک راهبرد مناسب دانست و گفت: با نصب کنتورهای جدید در حال حاضر محاسبه نرخ مصرف انرژی در ساعات مختلف روز با تعرفههای متغییر محاسبه میشود، اما از یک سو باید روند جایگزینی کنتورهای هوشمند سرعت پیدا کند و از سوی دیگر باید به گونهای طراحی شود که در ساعت اوج مصرف از یک میزان مصرفی که رد شد، به طور خودکار برق آن واحد قطع شود.
وی افزود: تامین انرژی برای افراد پر مصرف در زمان اوج بار باید قطع شود چراکه اضافه شدن تعرفه عملاً موجب کاهش مصرف توسط این گروه نمیشود.
در ابتدای این جلسه مدیران شرکت توزیع به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه کاری خویش پرداختند در خصوص برخی از مشکلات و موانع کاری بحث و تبادل نظر کردند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.