امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- رئیس سیا: ایران تصمیمی برای حرکت به سوی ساخت بمب هستهای ندارد
- رگبار باران و وزش باد در تهران و ۱۳ استان کشور
- مراسم تشییع «شهدای عدالت» در تهران؛ از قرائت پیام رهبری تا جزئیات مراسم+ عکس و فیلم
- زلزله اردبیل هیچگونه خسارتی نداشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- گفتوگو با یکی از قضات پیشرو در صدور احکام جایگزین حبس؛ خدمت در مرکز نگهداری کودکان بیسرپرست حکم جایگزین حبس در یک پرونده قضایی/ وقتی رای قاضی به یک زندگی جانی دوباره میدهد
- اطلاع رسانی گسترده از ظرفیتهای جدید قانون دیوان عدالت اداری ضرورت دارد
- ایران و افغانستان توافق کردند
- دستگاه قضا با متجاوزین اراضی ملی و دولتی برخورد قانونی و قاطع میکند
- انجام ۶ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ ۱۳ نفر دستگیر شدند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
میراث مکتوب نیازمند ثبت و صیانت است
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: باید از میراث مکتوب و تاریخ شفاهی کشور همچون میراث معماری صیانت و پاسداری شود. خبرگزاری میزان-حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در بازدید از اداره اسناد و کتابخانه ملی، گفت: میراث مکتوب از لحاظ اهمیت و اثر گذاری کمتر از میراث معماری نیست لذا باید از همه ظرفیتهای ممکن […]

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: باید از میراث مکتوب و تاریخ شفاهی کشور همچون میراث معماری صیانت و پاسداری شود.
خبرگزاری میزان-حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در بازدید از اداره اسناد و کتابخانه ملی، گفت: میراث مکتوب از لحاظ اهمیت و اثر گذاری کمتر از میراث معماری نیست لذا باید از همه ظرفیتهای ممکن برای حفظ و صیانت از آن استفاده کرد.
وی تاریخ شفاهی را نیز از موضوعات مهم و قابل اهمیت برشمرد و اظهار کرد: جمع آوری و حفظ تاریخ شفاهی برای آیندگان بسیار مهم است، اما نباید تنها خلاصه در جمع آوری شود بلکه باید در بعضی از موارد با مصاحبههای چالشی، تطابق گفتار با اسناد موجود راستی آزمایی شود تا آنچه که به عنوان میراث آیندگان میماند، دارای صحت و سلامت و به دور از هر گونه سو گیری باشد.
رئیس کل دادگستری یزد ثبت واقعیت برای مردم و آیندگان را مهم ارزیابی کرد و گفت: تاریخنگاری یک امر بسیار مهم و خطیر است که مبادرت به آن باید با شناخت عمیق و حساسیتهای مضاعف همراه باشد.
وی از تاریخ نگاری یکی از کتب معروف به عنوان مثال یاد کرد و گفت: این کتاب به طور مفصل و دقیق به ثبت جزئیات وقایع صدر اسلام پرداخته، اما به ثبت وقایع اطراف حجه الوداع و واقعه غدیر که رسیده کاملا دچار تغییر سبک و سهل انگاری و عدم توجه به جزئیات شده که این به معنای سوءگیری در نگارش تاریخ محسوب میشود.
رئیس کل دادگستری استان یزد، به تاریخ ویل دورانت نیز اشاره کرد و گفت: در حالیکه نگارش تاریخ ویل دورانت حدود یکصد سال اخیر صورت گرفته، اما چنان مسائلی را در قالب تاریخ تمدن شرق و ایران تدوین کرده که گویی از مسلمات تاریخ است در حالی که ارجاعات آن تماما به داستانهای به ادعای نویسنده مشهور است که اتفاقا هیچ شهرتی بین گذشتگان ما ندارند این نیز سوگیری در نگارش تاریخ را نشان میدهد.
در این نشست ضمن امضای یک تفاهم نامه همکاری مقرر شد تا تاریخ شفاهی عدلیه با کمک مرکز اسناد و کتابخانهها جمع آوری شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.