اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 124454
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 ژانویه 2025 - 7:25 | 19 بازدید | ارسال توسط :

میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان عامل توسعه است نه مانع پیشرفت

اهواز – نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد که میراث فرهنگی و گردشگری نه تنها مانع توسعه نیستند بلکه می‌توانند به عنوان موتور محرکه پیشرفت و رشد اقتصادی عمل کنند.

میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان عامل توسعه است نه مانع پیشرفت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده شامگاه امروز چهارشنبه در دیداری با مدیرکل میراث فرهنگی استان خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر خوزستان در حوزه گردشگری، گفت: «خوزستان استانی استثنایی در حوزه گردشگری است. ما در چهار فصل سال قابلیت گردشگری داریم و فاصله‌های شهرها نیز نزدیک است. از شمال تا جنوب استان تنها دو ساعت فاصله وجود دارد.»

وی افزود: «در خوزستان انواع گردشگری از جمله مذهبی، طبیعی، تاریخی، دفاع مقدس و سلامت وجود دارد. این تصور که میراث فرهنگی و گردشگری مانع پیشرفت است کاملاً اشتباه است. میراثی که در اهواز داریم اگر به درستی به جاذبه‌های گردشگری تبدیل شود خود عامل توسعه خواهد بود.»

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین بر لزوم مشارکت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری تأکید کرد و گفت: «نباید از بخش خصوصی ترسید. در استان‌هایی مانند اصفهان و فارس، بخش خصوصی به خوبی فعال است، اما در خوزستان این اتفاق نیفتاده است. باید تسهیلات لازم برای جذب سرمایه‌گذاران فراهم شود.»

حسن‌زاده با بیان اینکه خوزستان حتی در شرایط تحریم‌ها نیز قابلیت توسعه دارد، خواستار همکاری همه‌جانبه برای پیشرفت استان شد.

وی گفت: معتقدم با همین وضعیت و تحریم‌ها، خوزستان قابل توسعه است و به خوبی هم می‌تواند توسعه یابد، به شرطی که همه دست به دست هم دهیم.

وی همچنین به موضوع گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: سنخیتی که با کشور عراق داریم با هیچ کشوری نداریم. اگر گردشگری سلامت به خوبی راه‌اندازی شود، می‌تواند منبع درآمد ارزی قابل توجهی برای استان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که خوزستان به عنوان یکی از استان‌های مهم ایران، با وجود داشتن جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان، هنوز نتوانسته است به طور کامل از ظرفیت‌های گردشگری خود بهره‌برداری کند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو + دوازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.