مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی تمدید شد - حمایت آنلاین

مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی تمدید شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 30 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۸ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 95229
  پرینت خانه » مدارس و دانشگاه تاریخ انتشار : 07 دسامبر 2024 - 20:34 | 42 بازدید | ارسال توسط :

مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی تمدید شد

فرصت انتخاب رشته-محل و ارسال سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان مجاز در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی/ فناوری محور علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ۱۴۰۳ تا ساعت ۲۴ امشب تمدید شد.

مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ۱۴۰۳ پنجشنبه ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۳ در ۳۱ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد و از ۱۱ هزار و ۱۵۳ نفر ثبت نام کننده تعداد ۸ هزار و ۴۱۳ نفر در جلسه آزمون کتبی حاضر بودند.

کارنامه علمی آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Oriented-Technology/Research by Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ۱۴۰۳ از یکشنبه چهارم آذرماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شده است.

تعداد ۳ هزار و ۹۴۵ نفر / رشته در این مرحله مجاز شده‌اند و به مرحله مصاحبه دعوت شده‌اند. مهلت انتخاب رشته محل در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور از سه شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شده است و تا امروز یکشنبه ۱۱ آذر ادامه داشت.

مرکز سنجش آموزش پزشکی در تازه ترین اطلاعیه اعلام کرد: مهلت انتخاب رشته محل و ارسال سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان مجاز در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور رشته‌های علوم پزشکی تا ساعت ۲۴ امروز شنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۳ تمدید شده است.

پس از انتخاب رشته / محل داوطلبان مجاز فرایند مصاحبه از هفته آخر آذر ماه شروع خواهد شد و نتایج نهایی آزمون هفته آخر دی ماه اعلام می‌شود.

ظرفیت پذیرش در دکتری تخصصی (Ph.D) تعداد ۱ هزار و ۸۸۷ نفر و در رشته‌های تخصصی پژوهشی / فناوری محور ۱۹۹ نفر است که در مجموع ۲ هزار و ۸۶ نفر ظرفیت این دوره را تشکیل می‌دهد.

براساس اعلام دبیرخانه علوم پایه، بهداشت و تخصصی وزارت بهداشت، داوطلبان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی می‌توانند به جای گزینه نویسنده مسئول در قسمت مقاله (تعداد افراد همکار در نگارش)، نفر اول را انتخاب کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

12 + نه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.