امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- حواشی فیش های حقوقی بازنشستگان | حساب ها از امروز ۲۷ آبان ماه شارژ می شود
- زالوی طبی را از کجا بخریم؟
- کاهش ۸۰۰۰ دلاری قیمت بیتکوین
- فلاسفه ایرانی حتی سهروردی و ملاصدرا تحت تأثیر فارابی بوده اند
- کاهش نسبی آلودگی هوای تبریز
- اسرائیل نحوه ترور هنیه در تهران را افشا کرد
- بازنشستگان قربانی نوسانات اقتصادی و معیشتی شدند
- تردد و توقف خودرو و موتور در مسیرهای راهپیمائی روزقدس ممنوع است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- مجلس قطعنامه اخیر پارلمان اروپا را محکوم کرد
مقاومت دولتی ها در برابر ایمنی؛لیست بحرانی ها کوتاه شد
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از دشواریهایی که در فرآیند ایمنسازی ساختمانهای تهران به دلیل عدم همکاری ادارات دولتی با سازمان آتشنشانی ایجاد شده، خبر داد. داود گودرزی در این خصوص اعلام کرد: «ادارات دولتی با ما همکاری لازم را ندارند و این مسأله باعث شده که روند اقدامات در این زمینه […]
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از دشواریهایی که در فرآیند ایمنسازی ساختمانهای تهران به دلیل عدم همکاری ادارات دولتی با سازمان آتشنشانی ایجاد شده، خبر داد.
داود گودرزی در این خصوص اعلام کرد: «ادارات دولتی با ما همکاری لازم را ندارند و این مسأله باعث شده که روند اقدامات در این زمینه به کندی پیش برود.سازمان آتشنشانی در دو مرحله اصلی، اقدام به بازدید از ساختمانهای تهران میکند. اولین مرحله مربوط به ساختمانهایی است که پس از پایان کار، باید تاییدیه آتشنشانی دریافت کنند و مرحله دوم، شامل ساختمانهایی است که قبلاً پایان کار گرفتهاند.»
او همچنین اشاره کرد که در کلانشهر تهران ۹۵۰ هزار بلوک وجود دارد که بهطور خاص از منظر ایمنی حریق شناسایی شدهاند. این بلوکها به چهار دسته «بسیار پرخطر»، «پرخطر»، «میانهخطر» و «کمخطر» تقسیم شدهاند.
گودرزی با بیان این که بیشتر ساختمانهای تهران مسکونی هستند و برای بازدید از آنها نیاز به هماهنگی با مالکان وجود دارد، به چالشهای پیشرو اشاره کرد و افزود: «ادارات دولتی هم در این زمینه همکاریهای لازم را با ما ندارند که کار را دشوارتر میکند.»
معاون شهردار تهران در ادامه به طرح «پلاک ایمن» اشاره کرد که هدف آن ارتقای آگاهی عمومی در زمینه ایمنی است. این طرح، یک سامانه آنلاین رایگان است که شهروندان میتوانند از آن برای درخواست بازرسی ایمنی از ساختمانهای خود استفاده کنند. او گفت: «برای افرادی که تمایلی به ورود کارشناسان به ساختمان خود ندارند، این طرح امکان خوداظهاری و تکمیل پرسشنامه ایمنی را فراهم کرده است.»
گودرزی همچنین اعلام کرد که سازمان آتشنشانی تا کنون از ۷۳ هزار و ۶۷۴ ساختمان بازدید کرده و ۱۲۹ ساختمان ناایمن شناسایی شده است. با پیگیریهای حقوقی و همکاری دادستانی تهران، تعداد ساختمانهای ناایمن به ۶۰ مورد کاهش یافته است.
در پایان، گودرزی به تامین اعتبار برای سال ۱۴۰۴ جهت ایمنسازی ساختمانهای ناایمن اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادهای مختلف، روند ایمنسازی ساختمانهای تهران تسریع شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.