اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 178544
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 01 می 2025 - 13:31 | 8 بازدید | ارسال توسط :

معدوم سازی ۴۲۳ کیلوگرم گوشت تاریخ گذشته در بویراحمد

یاسوج-رئیس اداره دامپزشکی بویراحمد از شناسایی، ضبط و معدوم‌سازی بیش از ۴۲۰ کیلوگرم گوشت مرغ و ماهی تاریخ مصرف گذشته در این شهرستان خبر داد.

معدوم سازی ۴۲۳ کیلوگرم گوشت تاریخ گذشته در بویراحمد

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر آشتیانی مقدم افزود: در بازدیدهای مستمر کارشناسان نظارت این اداره از واحدهای نگهداری، پخش و توزیع مواد پروتئینی شامل نمایندگی‌های فروش مرغ کشتار روز، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و رستوران‌ها ۴۲۳ کیلوگرم گوشت مرغ و ماهی به دلیل انقضای تاریخ تولید، شناسایی و کشف شد.

وی اظهار کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمت به مردم می‌باشند و همشهریان می‌توانند مشاهدات خود را از هرگونه تخلف احتمالی مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد خام دامی با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند تا نسبت به پیگیری موضوع اقدام صورت گیرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

2 × 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.