امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- گفتوگو با مهدیه دفتری رنجبر رتبه ۴ آزمون وکالت ۱۴۰۳ کل کشور
- گروگانگیری پیچیده برای وصول طلبهای میلیاردی
- بیانیه جدید وزارت خارجه مصر درباره فلسطین
- اطلاعیه وزارت کشور در خصوص آزمون استخدامی واکنشبرانگیز شد
- رونمایی و تخصیص ۱۸ خودروی عملیاتی پیشرو به جمعیت هلال احمر مرکزی
- جشن دانشآموختگی دانشگاه تربیت مدرس سال آینده برگزار میشود
- سناریوی فرضی ناسا برای جلوگیری از برخورد سیارک به زمین
- توجه به صنایع دستی به عنوان میراثی گرانبهاء، برای توسعه استان
- اطلاعیه پدافند هوایی درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی/ پروازها در کشور برقرار شد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج: باید قرارگاه مقابله با سقط جنین تشکیل بدهیم
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج گفت: عادیسازی حرام و منکر بودن سقط جنین تهدیدی بزرگ است. به گزارش دانشجو، سردار حسین معروفی معاون هماهنگکننده سازمان بسیج در اولین رویداد ملی «نفس» ضمن تاکید بر اهمیت جهادگونه طرح جلوگیری از سقط جنین اظهار داشت که طرح «نفس» به عنوان یک اقدام مومنانه برای مقابله با تهدیدات نسل […]

معاون هماهنگکننده سازمان بسیج گفت: عادیسازی حرام و منکر بودن سقط جنین تهدیدی بزرگ است.
به گزارش دانشجو، سردار حسین معروفی معاون هماهنگکننده سازمان بسیج در اولین رویداد ملی «نفس» ضمن تاکید بر اهمیت جهادگونه طرح جلوگیری از سقط جنین اظهار داشت که طرح «نفس» به عنوان یک اقدام مومنانه برای مقابله با تهدیدات نسل ایران اسلامی بسیار ارزشمند است.
وی همچنین بر لزوم گفتمانسازی و توسعه مراکز پیشگیری تاکید کرد.
طرح «نفس»؛ جهادی برای حفظ نسل آینده ایران
سردار معروفی با اشاره به اینکه عرصه جلوگیری از سقط جنین یک عرصه جهادی است، بیان کرد: این اقدام مومنانه به منظور مقابله با اهداف دشمنان طراحی شده و برای جلوگیری از پیر شدن و تهدید نسل ایران اسلامی بسیار حائز اهمیت است. طرح نفس باید به عنوان یک جهاد تلقی شود و هر کس که در این مسیر تلاش کند، به نوعی در جهاد قرار دارد.
عادی شدن سقط جنین؛ چالش فرهنگی و اجتماعی
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج در ادامه تاکید کرد: خطرناکترین جنبه سقط جنین، عادی شدن این موضوع در جامعه است. عادیسازی حرام و منکر بودن سقط جنین تهدیدی بزرگ است که نیاز به گفتمانسازی و فرهنگسازی دارد.
وی اضافه کرد که این فرآیند نباید به یک دستگاه خاص محدود شود، بلکه تمامی نهادهای فرهنگی و افراد صاحبنفوذ باید در این راه گام بردارند.
افزایش مراکز پیشگیری و لزوم تشکیل قرارگاه مقابله با سقط جنین
سردار معروفی همچنین بر اهمیت افزایش مراکز پیشگیری از سقط جنین تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ مرکز پیشگیری از سقط جنین در کشور داریم که به هیچ عنوان کافی نیست و باید این تعداد تا پایان سال ۱۴۰۴ به هزار مرکز افزایش یابد.
وی افزود: اگر بخواهیم در جلوگیری از سقط جنین – مثل کار فلج اطفال یا مقابله با ویروس کرونا – موفق شویم، باید قرارگاه تشکیل دهیم.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج همچنین خواستار همکاری قوه قضائیه برای مقابله با مراکزی شد که به ترویج این عمل ناپسند میپردازند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.