امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در قم
- پیکر بیجان «آرین» پیدا شد
- تمدید فراخوان طراحی پوستر سالروز استقلال کانون وکلا
- برنامه سفر وزیر دادگستری به سمنان – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- واریز ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به حساب دهک های یک تا پنج از آذر ماه
- بررسی آینده مالی دولتها در دنیای ارزهای دیجیتال
- وزیر علوم در جمع کاروان دانشگاهیان در مدینه حضور یافت
- توهین، بالاترین جرم در همدان است
- با پول خودرو چینی، آلمانی سوار شوید!
مشتریان خودرو سرگردان شدند / این طرح فروش خودرو هوا شد؟/ متهم کیست؟
به گزارش اکو ایران، سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی هنوز بروز رسانی نشده تا مشتریان خودروهای وارداتی که خود را آماده شرکت در این طرح فروش می کردند، سرگردان شوند. مدیر واردات خودرو ابتدای هفته اعلام کرد که سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خود را آماده برگزاری دور جدید عرضه خودروهای وارداتی خواهد کرد. آن […]
به گزارش اکو ایران، سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی هنوز بروز رسانی نشده تا مشتریان خودروهای وارداتی که خود را آماده شرکت در این طرح فروش می کردند، سرگردان شوند.
مدیر واردات خودرو ابتدای هفته اعلام کرد که سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خود را آماده برگزاری دور جدید عرضه خودروهای وارداتی خواهد کرد.
آن طور که مهدی ضیغمی گفت این طرح فروش در هفته جاری برگزار خواهد شد. البته مدیر واردات خودرو شرط برگزاری این طرح فروش را دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح عنوان کرده بود.
بررسی سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی نشان می دهد به رغم اینکه به روزهای پایانی هفته جاری نزدیک می شویم این سامانه هنوز بروز رسانی نشده است.
به نظر می رسد جدیدترین طرح فروش خودروهای وارداتی که پیش بینی می شد آخرین دور عرضه خودروهای وارداتی در سال جاری باشد به نوعی هوا شده و مشخص نیست بالاخره سیاست گذار خودرویی در فرصت باقی مانده قصد دارد تا دور جدید فروش خودروهای وارداتی در روزهای پایانی سال جاری برگزار کند یا اینکه ترجیح می دهد این کار را به سال آینده موکول کند.
آنچه مشخص است بروز نشدن سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی از یک طرف و پاسخگو نبودن مدیران صمت در ارتباط با تغییرات احتمالی در زمانبندی برگزاری طرح فروش محصولات برندهای جهانی خودروساز سبب شده تا مشتریان خودروهای وارداتی سرگردان شوند.
این احتمال وجود دارد که تغییراتی که دولت قصد دارد در ارتباط با حقوق ورودی خودروهای وارداتی در سال آینده اعمال کند به نوعی برگزاری این طرح فروش را به کُما ببرد.
دولت قصد دارد سال آینده حقوق ورودی تمام خودروهای وارداتی برقی، هیبریدی و بنزینی با حجم موتورهای گوناگون را 100 درصد در نظر گرفته و همچنین تغییر نرخ ارز مبنای محاسبه حقوق ورودی بر اساس میانگین نرخ ارز در اسفند ۱۴۰۳ در مرکز مبادله طلا و ارز در دستور کار قرار دارد. این دو اتفاق می تواند قیمت خودروهای وارداتی را حسابی گران کند. این تغییرات بیشترین تاثیر را روی قیمت خودروهای برقی، هیبریدی و همچنین خودروهای بنزینی با حجم موتور تا 1000 سی سی خواهد گذاشت.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.