اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 27 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 117551
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 ژانویه 2025 - 1:27 | 23 بازدید | ارسال توسط :

مشارکت خیران در زمینه علم سرمایه گذاری برای آینده کشور است

خمین- مشاور وزیر کشور گفت: مشارکت خیران در زمینه علم، هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای آینده کشور است.

مشارکت خیران در زمینه علم سرمایه گذاری برای آینده کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین مقیمی در آئین تجلیل از خیرین و دانش آموزان تحت پوشش مؤسسه خیریه اظهار کرد: خیران نیک اندیش شریک راهبردی برای دولت و نظام هستند و در تمام حوزه‌ها به ویژه مدرسه سازی همگام با دولت هستند.

مشاور وزیر کشور افزود: مشارکت خیرین در زمینه علم، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است که در نوع خود لذت‌بخش‌ترین کار است.

وی با اشاره به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مراکز خیریه، بر ضرورت آماده‌سازی زمینه افزایش مشارکت مردم در کارهای خیر و رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد.

مشاور وزیر کشور گفت: کار خیر زندگی انسان را در مسیر بهتری قرار می‌دهد و کسانی‌که امر خیر را سرلوحه زندگی قرار دادند احساس رضایت بیشتری دارند.

مقیمی بیان کرد: هدف خیرین فقط جمع آوری ثروت و علم نیست بلکه بخشی از ثروت خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: خیرین نوع دوست شهرستان خمین همواره در انجام کارهای خیر پیشرو هستند.

مشاور وزیر کشور تاکید کرد: خوشبختانه امروز انفاق جای خود را در کشور پیدا کرده است و کمک‌های مردمی در کنار خدمات دولت کارساز است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.