امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
- برقراری ۱۲۰ تماس با آتش نشانی سمنان/ چهارشنبه آخر سال به خیر گذشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- روسیه: ۴ «هیمارس» اوکراین سرنگون شدند
- پیشبینی کمبارشی و گرما در پاییز و زمستان
- این درخت هزاران گردشگر را جذب میکند/ عکس
- اعلام نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
- دانیال آستانه معاون اقتصادی فولاد خراسان
- درخواست رئیس قوه قضاییه از مردم: پولتان را دست هر کسی ندهید
- تجارت مرگ؛ سود آمریکا از درگیریهای نظامی و جنگها
- وزارت صمت: عرضه خودروهای وارداتی به ۱۰ هزار دستگاه رسید
مسمومیت ۳۴۶ نفر با قارچ سمی در لرستان
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از مسمومیت ۳۴۶ نفر با مصرف قارچ سمی در بهار امسال در این استان خبر داد. بهرام دلفان اظهار کرد: مسمومیت با قارچ وضعیتی است که براثر خوردن قارچهای حاوی مواد سمی ایجاد میشود. بیشتر مسمومیتهایی که با قارچ رخ میدهد، منجر به […]

ایسنا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از مسمومیت ۳۴۶ نفر با مصرف قارچ سمی در بهار امسال در این استان خبر داد.
بهرام دلفان اظهار کرد: مسمومیت با قارچ وضعیتی است که براثر خوردن قارچهای حاوی مواد سمی ایجاد میشود. بیشتر مسمومیتهایی که با قارچ رخ میدهد، منجر به عوارض گوارشی خفیف تا متوسط از جمله تهوع، استفراغ و اسهال میشود.
او بیان کرد: شایعترین علت مسمومیت با قارچ، خوردن قارچهای وحشی پس از شناسایی اشتباه است که بهعنوان گونه خوراکی تلقی میشود.
دلفان گفت: فقط روز ۲۲ اردیبهشت ماه ۲۷ نفر با مصرف قارچ دچار مسمومیت و در بخش مسمومیتهای بیمارستان شهید رحیمی بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: قارچهای رنگی سمی هستند و البته بین قارچ سمی و غیرسمی تفاوت زیادی وجود ندارد چون تشخیص آنها از هم سخت است.
وی ادامه داد: تاکنون فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی روی قارچهای وحشی و خوراکی انجام نشده است که شاخصی برای تشخیص این دو داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خطاب به مردم تاکید کرد: از مصرف قارچهای خودرو یا جمعآوریشده توسط افراد عادی یا قارچهایی که بهصورت فلهای عرضه میشوند، خودداری کنید، حتماً از قارچهایی که توسط مراکز مجاز و در بستهبندیهای دارای مجوزهای سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و پزشکی هستند، استفاده کنید.
دلفان گفت: شناسایی قارچ خوراکی از نوع سمی فقط براساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل است و تشخیص فقط توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچشناسی و گیاهشناسی امکانپذیر است.
او افزود: مردم به توصیههای برخی افراد عادی در تشخیص قارچ سمی از خوراکی، توجه نکنند و هرگز قارچها را بهصورت خام و به مقدار زیاد مصرف نکنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.