مسئولیت‌ها امانتی بر دوش ما است - حمایت آنلاین

مسئولیت‌ها امانتی بر دوش ما است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 2 September , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید.
شناسه خبر : 190304
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 28 آگوست 2025 - 6:26 | 28 بازدید | ارسال توسط :

مسئولیت‌ها امانتی بر دوش ما است

بوشهر- امام جمعه دشتی گفت: آنچه بر دوش ما و شماست امانتی است که باید با دقت و امانتداری به اهل آن واگذار شود.

مسئولیت‌ها امانتی بر دوش ما است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهد دوست چهارشنبه شب در آئین تجلیل از کارمندان دستگاه‌های اجرایی شهرستان دشتی با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات کارمندان اظهار کرد: آنچه بر دوش ما و شماست امانتی است که باید با دقت و امانتداری به اهل آن واگذار شود.

وی با بیان اینکه بخش زیادی از رضایتمندی مردم در گرو رفتار و نحوه پاسخگویی کارمندان است، افزود: شاید نتوانیم به همه مراجعات پاسخ مثبت بدهیم اما با بیان نرم، حوصله و سعه صدر می‌توانیم مردم را راضی نگه داریم.

امام جمعه دشتی خاطرنشان کرد: مدیران باید همواره به دنبال گره‌گشایی از مشکلات مردم باشند و با روحیه خدمتگزاری در جهت رفع نیازهای آنان تلاش کنند.

حجت‌الاسلام زاهد دوست با تقدیر از تلاش‌های فرماندار دشتی و معاونان وی، افزود: همراهی و همدلی مسئولان اجرایی شهرستان در راستای خدمت به مردم ستودنی است.

امام جمعه دشتی همچنین با تبریک موفقیت و افتخارآفرینی دو جوان این شهرستان در مسابقات جهانی، این موفقیت را موجب شادی و سربلندی مردم شهرستان دانست.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

2 × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.